Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tylko faceci z problemami sa samotni

Polecane posty

Gość gość

jesli facet mowi, ze nie moze znalezc kobiety majac np 30 lat tzn, ze jest z nim cos nie tak, nie jest normalny, niestety taka prawda

Gość gość
albo nie ma kobiety na poziomie albo ma taki zawód że nie spotyka kobiet, ew wszystkie w koło są zajęte.

Gość gość
A wszyscy co mają kobiety nie mają problemów i są normalni? :D

Gość gość
W American Beauty był taki tekst:-Wiesz po co jest obrączka na ręce? -Żeby inni wiedzieli że nie jesteś pedałem i ,że chociaż jedna osoba z toba wytrzymuje.

Gość gość
nie pomyślałam o tym, załamka, jem kupę 😭

Gość gość
Takie tematy zakladaja kobiety usprawiedliwiajace swoje romanse z zonatymi.

Gość Taki_jeden_964
No to mają problemy, takie życie i co w związku z tym ?

Gość gość
kobiet jest duzo wiecej, wiec faceci nie powinni miec zadnego problemu ze znalezieniem partnerki, a kobietom moze facetow zabraknac .. nie zmienia to faktu, ze jesli facet twierdzi, ze nie moze znalezc kobiety oznacza to, ze ma cos z glowa, z psychika, ze odbiega od normy i nie trzeba pracowac z kobietami by kobiete miec, a na pewno na wszystko ma sie czas w zyciu, rowniez na znalezienie kobiety, bo kobiety sa wszedzie, trzeba by bylo chyba zyc pod ziemia zeby nie spotykac ich

Gość gość
a ja na przykład mam spore wymagania dużo dziewczyn samych do mnie startowało, a ja czekam na tą jedyną :P jakbym nie chciał, to już dawno bym nie był samotny, ale nie chcę brać kogoś, żeby tylko nie być samotnym mam 2 poważne związki za sobą

21:17 - Bredzisz jak potłuczona. Kobiet, wśród osób w wieku reprodukcyjnym jest około 49%, a więc MNIEJ niż połowa . . . A ja nie mogę znaleźć, bo mi przeznaczona kobieta mieszka bardzo daleko ode mnie . . . Z resztą, niektórym pisany jest celibat . . .

Gość gość
tylko potwierdzacie moje slowa, zadna wam nie odpowiada, a wolnych kobiet jest masa, ale zadna wam nie pasuje, bo to z wami jest cos nie tak, a nie brak kobiet czy czasu na znalezienie kobiety

21:46 Po Primo - Każdy m prawo mieć wysokie wymagania Po Secundo - Nikt nie ma obowiązku życia z kobietą Po tertio - Życie innych to nie jest twoja sprawa . . .

Gość gość
Kshatrya dziś jesli nie chcesz byc z kobieta to zyj sam, ale nadal to nie zmienia faktu, ze facetow mowiacych i placzacych, ze NIE MOGA ZNALEZC KOBIETY jest masa, a to dlatego ze maja ze soba problemy, bo kobiety nie zyja na innej planecie, zeby trzeba je szukac, bo sie poukrywaly, kobiet jest bardzo bardzo duzo i duzo jest wolnych trzeba tylko zaczac od siebie

Nie jest to prawda że kobiety są wszędzie. W tym roku byłem w szkole i widziałem masę dziewczyn których poza nią się nie uświadczy normalnie na ulicy. A nawet gdyby to tyle naszego kontaktu co się miniemy na drodze. Każda gdzieś pruje przed siebie, nie zatrzyma się. A skoro się nie zatrzyma to nie da się jej poznać.

Gość gość
A ja miałem kilka kobiet i po tych wszystkich doświadczeniach doszedłem do wniosku, że nie warto, bo w sumie każda kobieta jest taka sama i zależy wam tylko na dwóch rzeczach. W sumie na dobre mi wyszło, mam czas dla siebie, robię co chcę, mam swoje pasje i nikt mi d**y nie zawraca i nie truje :)

Gość gość
Ktos tutaj chyba ma za soba nieudany zwiazek... autorka tematu prezentuje typowe patologiczne myslenie... pomyslec ze poza granicami polski single w wieku 30 lat to norma...

Gość gość
nikt tu nie pisze o singlach:D ktorza sa sami bo chca, ale o osobach, ktora chca na sile z kims byc, zle im ze nie maja nikogo i nie umieja nikogo poznac

Gość gość
albo doszli do wniosku ze kobiety nic nie wnosza do relacji poza problemami, maja nierealne wymagania i same nie ograniaja wlasneog zycia w podstawowym zakresie samodzielnosci. Ja jestem na takiej pozycji, ze nie mam problmu z kobietami, ich podrywaniem i wykorzystywaniem, niestety od jakiegos czasu nie spotkalem takij ktora by mnie soba potrafila zainteresowac glebiej. Za byle kawale cyck anie mam zamiaru marnowac sobie zycia :D

"bo w sumie każda kobieta jest taka sama i zależy wam tylko na dwóch rzeczach" Czyli?

Gość gość
Tematy takie jak ten zakładają sfrustrowane kobiety, które nie mogą sobie nikogo normalnego znaleźć.

Gość gość
Ciekawe czy autorka tak samo myśli o tym biznesmenie hotelarzu, który ma 35lat i wciąż jest singlem, ale na koncie ma miliony. Zarabia jakieś 6-7M w skali roku ;)

Gość samotny romantyk II
To nie prawda, że wolnych kobiet jest masa! Dementuję tą plotkę!

"Ciekawe czy autorka tak samo myśli o tym biznesmenie hotelarzu, który ma 35lat i wciąż jest singlem, ale na koncie ma miliony. Zarabia jakieś 6-7M w skali roku" Idąc za ich tokiem rozumowania, śmiem twierdzić, że wg autorki tym bardziej byłby nienormalny, bo im więcej kasy ma, tym bardziej powinien się podzielić . . .

Gość a jak ktos
nie moze spotkac, takiej ktora ma intelektualnie odpowiada?

Gość gość
Tak tylko moga gadac kobiety, ktore zle wybraly ale i tak beda mowic, ze ich misio jest super. Zdziwilybyscie sie ilu fantastycznych facetow jest wolnych.