Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacyjna nuda dzieci w domu. POMOCY! :)

Polecane posty

Gość gość

A więc jak w temacie, szukam moje drogie mamy pomysłów na spędzenie czasu z 12 latką. Od jutra przez tydzień zamieszka z nami siostrzenica a ja nie mam pojęcia jak z nią spędzić czas! Chcę żeby dobrze się bawiła i aby miło jej zleciał czas :) Za pomysły z góry dziękuję!

Gość gość
spacery, rowery, basen, pizzeria, mcdonald, lody

Gość gość
a najlepsza byłaby jakaś nowa koleżanka w zblizonym wieku do towarzystwa :)

Gość gość
No tylko własnie takiej to koleżanki nie mamy w pobliżu, mała jest skazaną na obecność głownie moją i męża po pracy

Gość gość
To po co bierzecie ja do siebie? Co to za wakacje? U ciotki, ktora pomyslow nie ma? Poza tym baseny, lody i inne d**erele kosztuja. ie ma to jak wyslac dzieciaka do rodziny i nie martwic sie o nic, przeciez jesc dadza, rozrywke zapewnia...

Gość gość
Do mnie właśnie przyjechała 10-letnia siostrzenica z wawy, ja akurat mieszkam w Gdańsku, wiec największą atrakcją jest dla niej morze, spacery po lesie, mała uwielbia historię i architekturę, więc w tygodniu wybieramy się na nocne zwiedzanie Kościoła Dominikanów (sama jestem niewierząca, a chodzę co roku, bo pięknie opowiadają, no i latarki, wiec Mała się już nie może doczekać). Zoo, lody, aquapark lub basen... widzę jednak, że najwięcej frajdy sprawiają jej zabawy z sąsiadami popołudniami (teraz też jest na podwórku), mieszkam na wsi, więc trampolina u sąsiadów z dzieciakami czy bieganie po świezo skoszonym polu to chyba największa przyjemność dla niej i sama powtarza, ze nie chce wyjezdzać. Jutro wybieramy się na konie do stadniny sąsiada, bo Mała nigdy takiego "zwierzaka" nie widziała, ani nie jeździła ;]

Gość gość
Z zabaw ruchowych podchody, w chowanego, berek,rolki,rower,gra w gumę,w klasy,malowanie kolorową kredą,jakiś basen lub kulkoland, jak pada farby, puzzle,gry planszowe, plastelina,robienie biżuterii są fajne zestawy, zabawy z gliny samoutwardzalnej albo z masy solnej-znajdziesz w każdym papierniczym, zabawy w projektowanie strojów -to co masz w szafie, kolorowanki, może upieczcie jakieś ciasteczka i dziewczyny będą dekorować różne gotowce do dekoracji są w każdym sklepie, podaje link do bloga może coś znajdziesz ciekawego: http://blog.alkapask.pl/

Gość gość
Najtańsze oprogramowanie CAD jakie widziałem to to z www.vectorsoft.pl. Pomimo niskiej ceny ich BricsCAD naprawdę świetnie się sprawuje.