Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jak wej艣膰 do Vitkac'u??

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Hejka mam takie pytanie. Wczoraj przyjecha艂am do Wawy na zakupy. Tak si臋 zastanawiam czy kto艣 z was by艂 ju偶 mo偶e w tym zaj*bistym domu handlowym Vitkac? Przez szyb臋 widzia艂am, 偶e s膮 tam moje ulubione sklepy. Chcia艂am wej艣膰, ale drzwi wygl膮da艂y na zamkni臋te, nie widzia艂am ani 偶ywej duszy, kt贸ra by tam wchodzi艂a. Tam obok drzwi jest takie co艣... nie wiem w sumie co. To si臋 przyciska? tam si臋 p艂aci za wej艣cie czy 偶e jak? Kto艣 mi pomoze? pliiiiis

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nic si臋 nie p艂aci za wejscie :D wejscie jest dyskretnie, by ''plebs'' si臋 tam nie pojawia艂, pusto tam jest bo...drogo, nie ma tam nawet ochroniarzy :) ogolnie dla mnie nic ciekawego, maly wybor, ceny wyzsze niz na Zachodzie, by艂am tylko w restauracji na gorze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha i s膮 dwa wejscia, od strony ul Brackiej i Al Jerozolimskich (ja wchodzilam t臋dy, otworzyly sie drzwi automatyczne) :D dziwne miejsce, kojarzy mi si臋 z wielkim domem pogrzebowym :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ale jak?? pr贸bawalam tam dzi艣 znowu wej艣膰 i w ogole nie widze gdzie jest wej艣cie?? tzn s膮 takie drzwi jakby rozsuwane, ale nie rozsuwa艂y si臋!! sta艂am jak ta idiotka i wyszed艂 jaki艣 typ ze 艣rodku i zapyta艂 co ja tu chce? przestraszy艂am si臋 i uciek艂am, wyje偶d偶am jutro st膮d, tu nawet zakupow si臋 nie da zrobi膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie kupujcie w Vitkac. Vitkac juz byl na sciankach. Co ja mam przenoszone torebki nosic. Wkurza mnie to wypozyczanie torebek celebrytkom.Jaka ja mam pewno艣膰 - kto艣 kupil, zwrocil, moze w Vitkac ju dawno replika? A ile jest na pozor dobrze zrobionych podrob. Tak sie kazdy sprzedawca zna. Kupic nowa podrobe i zamowic torbe na inny adres. Co za problem. Butki tez wynoszone w krolestwie szpilek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ju偶 z Moliera probowano m wcisnac bardzo zlej jakosci rzeczy. Byly przecenione - myslalam, ze przeceniona rzecz wynikala z tego, ze jest ze starej kolekcji - a tu gowno. Chyba n tym polega ten deal, ze mamy to gowno kupic i sobie zestawic z Zara.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziwna jest selekcja Vitkac, popularne Kors, Diesel, Kenzo, Adidas do tego Bottega Veneta. Brak tak popularnych marek jak: Chanel lub LV. Wypo偶yczone ma艂e torebki wr贸ci艂y do sklepu. W regularnej cenie si臋 nie op艂aca kupowa膰 tych tani linii. Polska nie ma luksusowego domu mody. Dziwne podej艣cie do luksusu. Totalnie szkaluj臋 Vitkac i takie podej艣cie oraz sprzedawanie noszonych, u偶ywanych torebek i rozwalaj膮cych si臋 but贸w. Kupuj臋 szpilki za 3 000 z艂 i kto艣 to nosi艂 a to rozci膮gni臋te. Podejrzewam, 偶e zawsze b臋d膮 pr贸bowali przy zam贸wieniach online wciska膰 gorsze egzemplarze i mniej do艣wiadczonym osobom. Ja na co艣 takiego, to zawsze doradzam kupi膰 stacjonarnie zagranic膮. Ju偶 kt贸ra艣 dziewczyna mia艂a Gucci i nie ma, Chanel by艂 na chwil臋 itd. To b臋dzie robi艂 Vitkac. Obs艂uga ma zniech臋ci膰 pewnie kr膮偶膮cych. Dla mnie to Chanel, LV. Te Fendi w Vitkac ju偶 mnie nie przekonuj膮. Z ta艅szych Kors lub Coach w klasycznych kolorach. See by Chloe to nie b臋dzie nic lepszego ni偶 Kors. Sonia Rykiel i Moschino dla mnie okropne. YSL ma by膰 przekrzywione - szczerze sa dosc dobre podroby, nie wiem, czy one sa cos warte.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Recz jest niedost臋pna -bo pewnie wypo偶yczona. Norma...Poza tym Vitkac sie nie oplaca. Oczywiscie pojawiaja sie z PODROBAMI a faktura VITKAC - podrobiona zapewnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem. Jaka jest tez pewno艣膰, ze to cos faktycznie jest Bottega Veneta, Nie lepiej oficjalny butik marki. Pono膰 YSL pozamieniali bez problemu przy zamowieniach online. Sprzedawcom to ja nie ufam. Poza tym ile moze zarabiac spredawca VItkac - 1500 - 2500 maksymalnie chyba. Sa nadeci i arogancy bo Vitkac wiekszosc osob zwiedza. Moze w razie wyprzedazy to pozorowany zakup jest i wypozyczenie. Jak wejsc? Czy w ogole wejsc? Na zakupy to Paryz, Berlin, Mediolan. Szol stworzono, jak najwiecej s**ttu wcisnac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pustkami wieje Vitkac, to licz膮 na zam贸wienia online. Ja si臋 nie wkr臋cam. Z os贸b w Vitkac, pi膮tek, sobota, to jest jeszcze kilka "zwiedzaczy" podstawionych. Przegi臋li z Vitkac. Chc膮 艣ci膮gna膰 do Wawa - Vitkac, tymczasem m艂odzi wiedz膮 o cenach, inne sklepy online lub zakup gdzie艣 poza Polsk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czesc rzeczy popodmienianych moim zdaniem, nowe kolecje to na stronach firmowych, wtopa z vitkac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pozamieniano na podroby, wynoszono na sciankach. Ile celebretyk.zalozy zanim kupisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oszusci

Popieram! Zamowilam online torebke gucci za przeszlo 6000 zl! Co dostalam?? Torebka zawinieta w papier sniadaniowy bez pudelka oryginalnego ( wyslana w zwyklym szarym pudelku ! ) bez torebki na kurz oraz bez karty potwierdzajacej autentycznosc! Pudelko pewnie puste juz sprzedane na allegro za 300 zl. Na maile nie odpowiadaja! Skandal!聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rorata

Nic nie "podmienisz", wszystkie rzeczy zam贸wione z Vitkac maj膮 klips zabezpieczaj膮cy. Je艣li go usuniesz, nie mo偶esz zwr贸ci膰 towaru, a po przeci臋ciu tego sznureczka nie masz jak za艂o偶y膰 klipsa na inn膮 rzecz. Dodatkowo, do pani p艂acz膮cej, 偶e w Vitkac nie ma LV: JEST, od wielu lat. Na parterze, zaraz obok wej艣cia. Naprawd臋 nie wiem, jak mog艂a艣 go "przeoczy膰"聽馃槒

Je艣li nie dosta艂a艣 worka przeciwkurzowego, zadzwo艅 do dzia艂u obs艂ugi klienta. Numer telefonu masz podany na rachunku. Nigdy nie mia艂am takiej sytuacji, worek na og贸艂 by艂 w kieszeni torebki. Sprawdzi艂a艣?

Udost臋pnij ten post