Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość landrynowa

ciąża, czy to możliwe?

Polecane posty

Gość landrynowa

Witam. Kochałam się z chłopakiem 9 dn. cyklu, właściwie zaraz po okresie (dni niepłodne) - mieliśmy prezerwatywę, która nie pękła, nie zsunęła się etc., dodam, że nie skończył "w środku". Wiem, że szansa na ciążę w opisanej sytuacji jest mała, ale mniej więcej po tygodniu (16-17 dzień cyklu) zaczęłam mieć nabrzmiałe, bolesne piersi. Do tego czuję wyraźnie wydęty brzuch. Okres powinnam dostać za ok. 10 dni, jest w miarę regularny. I tu pytanie - czy mimo prezerwatywy i dni niepłodnych coś mogło "zostać" przez te 5-6 dni do owulacji? Wiem, że opisywane objawy mogą wskazywać na owulację albo po prostu dolegliwości przed okresem ale można powiedzieć że "czuję", że coś jest inaczej. Dziękuję za odpowiedzi :)

Gość gość
ile twój cykl trwa?

Gość landrynowa
najczęściej 31-32 dni

Gość gość
nie jesteś w ciąży, nie masz co się martwić ale jeśli chcesz się upewnić zrób test z porannego moczu :)

Gość gość
Laska nie nakręcaj sie !!! wyluzuj !! nie jestes w ciazy :)

Gość landrynowa
ok. zrobię test żeby się uspokoić ale szczerze mówiąc te nabrzmiałe piersi trochę mnie zmyliły i zaniepokoiły - fora internetowe mówią, że to najwczesniejszy objaw ciąży a czuję się trochę inaczej niż zwykle :P ale pewnie to tylko "schiza".

Gość gość
lekarki z kafeterii juz cię wirtualnie przebadały i orzekły, że nie jesteś w ciąży hahahaha :P