Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój były dziś się żeni...płakać mi się chce

Polecane posty

Gość gość

Dowiedziałam się przypadkowo- z facebook'a. Nic na to nie wskazywało. Rozstaliśmy się 4 lata temu, to ja zakończyłam związek. Był moją pierwszą miłością, spędziłam z nim 7 lat...a dziś taka wiadomość. Jestem z kimś, ale dziwnie się czuję- chce mi się płakać...Nie utrzymywałam z nim kontaktów, on od czasu do czasu coś napisał, ale nic nie wskazywało na to, że ma kogoś. Rozstaliśmy się, bo mnie bardzo zranił; mimo to czasami o nim myślałam i wspominałam. Nasz związek był pełen miłości i nienawiści. Już nigdy czegoś takiego nie przeżyłam. I dziś taki news.... ;-(((

Gość gość
szczęścia młodej parze

Gość gość
To co, może ostatni blowjob na ostateczne pożegnanie?

Gość gość
Było niedawno. 0/10

Gość gość
na pewno jest Ci przykro zwlaszcza ze to byla 1 milosc,ale takie jest neistety zycie

Gość gość
pomyśl o nich dobrze,niech im się szczęści życie teraz nie jest łatwe,i tak nie mają wielkich szans na to ze ten związek będzie trwały,takie czasy

Gość gość
Podejrzewam, że dlatego to mną tak poruszyło, bo to była moja pierwsza miłość, spędziliśmy ze sobą kawał życia....a tu taka wiadomość, jak grom z jasnego nieba. Nie mogę w to uwierzyć. A jeszcze tydzień temu targały mną niepokoje, jak nigdy miałam ochotę do niego napisać, pogadać, wspominałam czas wspólnie spędzony, nie zrobiłam tego. Mam fajnego chłopaka, który jest za mną i mamy fajny związek...ale bardzo smutno mi się zrobiło.

Gość gość
sentyment do 1 zawsze jest

Gość gość
chciałabym być taką znieczulicą, tym bardziej po tym, co mi zrobił, niestety nie potrafię. Boję się, że nie usnę.

Gość gość
Miasto na Śląsku

Gość gość
Rozumiem, ale to było 4 lata temu, ty zerwałaś. Oczekujesz, że on będzie sam do konca zycia? Prosze nie zachowuj sie jak pies ogrodnika