Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odmowilam kolezance pomocy w znalezieniu pracy w UK. Obrazila sie. Czy dobrze zr

Polecane posty

Gość gość
" czasami taka pomoc ograniczyc sie moze do pochodzenia razem po agencjach zalawienia pewnego taniego pokoju " Czasami ;) .... ale zazwyczaj jest w mysl powiedzenia "daj palec to wezma cala reke"...a jak powiesz ze Eldorado sie konczy i musza sobie sami teraz radzic to sie obraza i jeszcz tylek obrobia :O Osobiscie sparzylam sie juz tyle razy ze wiecej nie mam ochoty.

Gość gość
:)to bardzo dziwna sytuacja jak ktos chcewykorzystac kogos ukrasc lub zgwalcic 555 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość niania franka
kazdy ma swoje zycie i swoje sprawy wiec nikomu nic do tego. co to jakis obowiazek jest pomoc pomoge jak mnie ktos poprosi kto jest juz tutaj. nie wahalabym sie ani chwili. ale nie pomagam dalszym znajomym, sasiadom z polski, ciotkom, kuzynom. to nie jest latwa sytuacja pomoc komus kogo sie nawet dobrze nie zna jestem na innym etapie zycia i korzystam z niego bez czyjego uczepiania sie mnie na sile

Gość gość
nie oplaca sie pomagac ,jestem tego przykladem ludzie obecnie sa bez kultury bez szacunku do nikogo i niczego bez zachowania umiaru w tym czego chca ! zatem nie oplaca sie ! bo najczesciej jest tak ze odwraca sie to na zle dla tego kto pomaga !

Gość gość
ja ktos sie natnie na pomaganiu raz, to pozniej juz nie chce. ja zalatwilam prace dwa razy mezowi siostry rodzonej, z dwoch odszedl, bo uwazal, ze za ciezkie sa. wstyd mi jest, bo praca byla u znajomych.

Gość gość
kochana ja wrecz siostrze wciskalam taka opcje ze brak slow oczywista w jej przypadku to bylo cudo ustawienie na cale zycie no coz... jak bylo do przewidzenia ,przyszla po fakcie do rozumu gdzie juz bylo za pozno teraz to ja mam w d***e ....3 razy byla okazja 4 tej juz nie bedzie mam w tylku ! jezeli ktos to ma jeszcze glebiej ! znajomym tez nie pomoge ! bo wyc****jali mnie bez poardonu i jeszcze wstydu narobili ! ludzie dziela sie na takich co korzystaja z okazji i na takich co nie procz tego sa tacy co je pierdddollla na maxa ! niech sobie sami radza !

Gość gość
od takiej prostaczki to nawet nie chcialbym pomocy, jezyk prosto z chlewa, ze cie przepuscili przez granice, wstyd robisz tylko normalnym Polakom.

Gość gość
Może była jakaś p*****lnięta, to autorka bardzo dobrze zrobiła odmawiając.