Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Cala niedziela w domu co robic?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Co robicie jak caly dzien siedzicie w domu? Ide spac o 23, wiec czeka mnie 12 godzin nudy...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
W ca艂ym kraju organizowane s膮 r贸偶ne jarmarki. Ja jad臋 dzisiaj na jarmark Paw艂owski. Zapomniane zawody.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jechac na jarmark w taki upal? Za jakie grzechy:D Na kafeterii nudy, czytac mi sie nie chce, wiec co ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰KOOOO
ja dostalam okres :( wi臋c posiedze w domu heh ;/

Udost臋pnij ten post

U mnie dzisiaj na wschodzie nie ma upa艂u. Na pewno nie tak jak wczoraj. S艂o艅ce 艣wieci ale jest ch艂odniej i s膮 chmury. Tak wi臋c przyjemnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podpinam sie do tematu. Co robi膰, szczeg贸lnie je艣li sie jest osob膮 samotn膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niedzielny men
no ja to szczyce si臋 tym 偶e niedziel臋 w domu siedz臋,bachory po g艂owie nie skacz膮,na karuzele czy na lody nie ci膮gn膮,baba nad morze jecha膰 nie chce,albo na grilla do kole偶anki,ca艂a niedziela moja,piwo w lod贸wce,sport w tv,偶y膰 nie umiera膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mloda styczniowa, dzieki za pomysly, ale raczej zrobienie drinka nie zajmie mi kilku godzin:D Zreszta wlasnie pije zimne piwko, bo upal straszny:D No ja wlasnie jestem sama i to jest najgorsze. We dwojke nawet nuda inaczej wyglada:D

Udost臋pnij ten post

ja nie mam takich problem贸w czasem chcia艂abym si臋 ponudzi膰 albo posiedzie膰 na kafe ze 2 godziny :) a co robi臋? gotuj臋,piek臋,opalam si臋 og贸lnie pla偶uj臋,troche sportu:rower,spacer. wyj艣cie np.na lody,do babci no i oczywi艣cie msza 艣wi臋ta_dzisiaj id臋 na 16st膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Posied藕 z nami na kafe :) ca艂y dzie艅 masz z g艂owy:)

Udost臋pnij ten post

jakas fajna komedia? Je艣li masz blisko domu jakis aquapark lub spa czy basen mo偶e warto tam zajrze膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uprasowa艂am kilka bluzek, wytar艂am wszystkie lustra w domu, pouk艂ada艂am buty, wyrzuci艂am 艣mieci, spotka艂am si臋 z zarz膮dc膮 w sprawie sk艂adziku w piwnicy. Przede mn膮 jeszcze stosik do prasowania coby na dwa tygodnie starczy艂o, roso艂ek te偶 musz臋 ugotowa膰 i ziemniaczki, sur贸wk臋 zrobi膰. Co jeszcze? Po艣ciel dla go艣ci przygotowa膰, a potem gdy sko艅cz臋 wypij臋 du偶膮 szklank臋 zimnje wody z cytryn膮:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a mo偶e na sex sie um贸w gg18702993

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Rozebralem sie do slipek i se pilnuje ubrania. A sam mieszkam. Jest zajecie? Jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to mo偶e taki projekt:Panie kt贸re siedz膮 same w domu i si臋 nudz膮,id膮 do pan贸w, kt贸rzy podobnie maj膮 i razem pr贸buj膮 rozwi膮za膰 problem nudy w upalny,niedzielny dzionek,o efektach wsp贸lnego g艂贸wkowania powiadomcie spo艂eczno艣膰 kafeteryjn膮...

Udost臋pnij ten post

ja sie obrobi膰 nie mog臋, a kto艣 tu j臋czy, 偶e nuda to mo偶e sie zamie艅my, podpowiadam, co trzeba u mnie dzi艣 zrobi膰: 1. rozwiesi膰 pranie, 艣ci膮gn膮膰 poprzednie 2. sprz膮tn膮膰 balkon, podla膰 balkon, nala膰 nowe wiadro wody 3. umy膰 zlew odkamieniaczem, przetrze膰 blaty, umy膰 pod艂og臋 w kuchni na mokro 4. przesypa膰 kocie kulki z du偶ego pojemnika zapasowego do ma艂ego w kuchni, dosypa膰 do miseczek, zmienic im wod臋 w miskach 5. posprz膮ta膰 w moim pokoju, pochowa膰 rzeczy z biurka, nalepi膰 foli臋 od s艂o艅ca na kawa艂ek okna 6. odkurzy膰 m贸j pok贸j, przedpok贸j i kuchni臋 7. podla膰 wszystkie kwiaty w domu, wyci膮膰 stare li艣cie paprociom 8. pouk艂ada膰 w torbie dzia艂kowej i og贸lnie w k膮ciku dzia艂kowym 9. 艣ci膮gn膮膰 wieczorem wyschni臋te pranie z 艂azienki i balkonu 10. ugotowa膰 co艣 do gulaszu, zje艣膰 i pochowa膰 do zmywarki 11. no i jak czasu wystarczy, a oczy same si臋 nie zamkn膮, to mo偶na na koniec, w ramach nagrody - poczyta膰 ksi膮偶k臋 to tak w telegraficznym skr贸cie by by艂o na tyle a, no i wyg艂aska膰 koty oczywi艣cie, bo 艂a偶膮 i domagaj膮 si臋 pieszczot

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie nawidz臋 kot贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mo偶e pobawcie si臋 w projektanta wn臋trz :) czasami jak mi si臋 nudzi szukam fajnych pomys艂贸w na mieszkanie, planuje rozmieszczenie szparga艂贸w i dokupienie jakich艣 fajnych dodatk贸w czy mebli itd.

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Nie nawidz臋 kot贸w a ja analfabet贸w, ale temat nie o tym nie b臋d臋 nic lepi膰 ugotuj臋 albo makaron, albo jak膮艣 kasz臋, bo nawet ziemniak贸w nie chce mi si臋 obiera膰, chyba, 偶e M. obierze

Udost臋pnij ten post