Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cala niedziela w domu co robic?

Polecane posty

Gość gość

Co robicie jak caly dzien siedzicie w domu? Ide spac o 23, wiec czeka mnie 12 godzin nudy...

W całym kraju organizowane są różne jarmarki. Ja jadę dzisiaj na jarmark Pawłowski. Zapomniane zawody.

Gość gość
jechac na jarmark w taki upal? Za jakie grzechy:D Na kafeterii nudy, czytac mi sie nie chce, wiec co ?

Gość gośćKOOOO
ja dostalam okres :( więc posiedze w domu heh ;/

U mnie dzisiaj na wschodzie nie ma upału. Na pewno nie tak jak wczoraj. Słońce świeci ale jest chłodniej i są chmury. Tak więc przyjemnie.

Gość gość
Podpinam sie do tematu. Co robić, szczególnie jeśli sie jest osobą samotną?

Gość niedzielny men
no ja to szczyce się tym że niedzielę w domu siedzę,bachory po głowie nie skaczą,na karuzele czy na lody nie ciągną,baba nad morze jechać nie chce,albo na grilla do koleżanki,cała niedziela moja,piwo w lodówce,sport w tv,żyć nie umierać...

Gość gość
mloda styczniowa, dzieki za pomysly, ale raczej zrobienie drinka nie zajmie mi kilku godzin:D Zreszta wlasnie pije zimne piwko, bo upal straszny:D No ja wlasnie jestem sama i to jest najgorsze. We dwojke nawet nuda inaczej wyglada:D

ja nie mam takich problemów czasem chciałabym się ponudzić albo posiedzieć na kafe ze 2 godziny :) a co robię? gotuję,piekę,opalam się ogólnie plażuję,troche sportu:rower,spacer. wyjście np.na lody,do babci no i oczywiście msza święta_dzisiaj idę na 16stą.

Gość gość
Posiedź z nami na kafe :) cały dzień masz z głowy:)

jakas fajna komedia? Jeśli masz blisko domu jakis aquapark lub spa czy basen może warto tam zajrzeć?

Gość gość
Uprasowałam kilka bluzek, wytarłam wszystkie lustra w domu, poukładałam buty, wyrzuciłam śmieci, spotkałam się z zarządcą w sprawie składziku w piwnicy. Przede mną jeszcze stosik do prasowania coby na dwa tygodnie starczyło, rosołek też muszę ugotować i ziemniaczki, surówkę zrobić. Co jeszcze? Pościel dla gości przygotować, a potem gdy skończę wypiję dużą szklankę zimnje wody z cytryną:-)

Gość gość
a może na sex sie umów gg18702993

Gość gość
Rozebralem sie do slipek i se pilnuje ubrania. A sam mieszkam. Jest zajecie? Jest

Gość gość
to może taki projekt:Panie które siedzą same w domu i się nudzą,idą do panów, którzy podobnie mają i razem próbują rozwiązać problem nudy w upalny,niedzielny dzionek,o efektach wspólnego główkowania powiadomcie społeczność kafeteryjną...

ja sie obrobić nie mogę, a ktoś tu jęczy, że nuda to może sie zamieńmy, podpowiadam, co trzeba u mnie dziś zrobić: 1. rozwiesić pranie, ściągnąć poprzednie 2. sprzątnąć balkon, podlać balkon, nalać nowe wiadro wody 3. umyć zlew odkamieniaczem, przetrzeć blaty, umyć podłogę w kuchni na mokro 4. przesypać kocie kulki z dużego pojemnika zapasowego do małego w kuchni, dosypać do miseczek, zmienic im wodę w miskach 5. posprzątać w moim pokoju, pochować rzeczy z biurka, nalepić folię od słońca na kawałek okna 6. odkurzyć mój pokój, przedpokój i kuchnię 7. podlać wszystkie kwiaty w domu, wyciąć stare liście paprociom 8. poukładać w torbie działkowej i ogólnie w kąciku działkowym 9. ściągnąć wieczorem wyschnięte pranie z łazienki i balkonu 10. ugotować coś do gulaszu, zjeść i pochować do zmywarki 11. no i jak czasu wystarczy, a oczy same się nie zamkną, to można na koniec, w ramach nagrody - poczytać książkę to tak w telegraficznym skrócie by było na tyle a, no i wygłaskać koty oczywiście, bo łażą i domagają się pieszczot

Gość gość
Nie nawidzę kotów

Gość gość
może pobawcie się w projektanta wnętrz :) czasami jak mi się nudzi szukam fajnych pomysłów na mieszkanie, planuje rozmieszczenie szpargałów i dokupienie jakichś fajnych dodatków czy mebli itd.

gość dziś Nie nawidzę kotów a ja analfabetów, ale temat nie o tym nie będę nic lepić ugotuję albo makaron, albo jakąś kaszę, bo nawet ziemniaków nie chce mi się obierać, chyba, że M. obierze