Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justysiątko30

Jak łatwo pozbyć się zbędnych kilogramów

Polecane posty

Znalazłam fajna dietke ja za czełam od pierwszego sierpnia i już poszło 1.4 kg:-) jest ona troszkę monotonna bo przez 5 dni jemu to samo a 2 dni jemu co chcemy nie przekraczając 1000 kalorii. śniadanie: -trójkącik seria topionego - pomidor - szklanka niesłodzonej herbaty lub kawy bez dodatków 2śniadanie: - jajko na twardo lub mleko lub jajecznica bez tłuszczu Przekąska: - jedno duże lub dwa małe jabłka Podwieczorek:- 20 dag twarogu z ziołami i pomidorem Kolacja:- kieliszek wytrawnego wina Należy pić dużo wody ja nawet piję 3 litry dziennie nie używać żadnych tłuszczy ani soli

Gość gość
najlepsza do tego jest dieta cukrzycowa

Gość gość
to taka ta dieta jak amerykanska a ta 15 dniowa to jaka justynka?

Gość gość
okey :)

Gość skolowana
Polecam 1200 kcal chudniesz wolniej ale bez efektu jo-jo

Gość gość
ja kalori sie nie dolicze nigdy dokladnie, musialabym jesc takie produkty co jest napisane bo gotujac dla wszystkich , trudno to policzyc

Gość Katastrofalna dieta
wykończająca organizm, do tego ten plastikowy serek topiony aka płyny plastik :O I czym tu się chwalić? 2-3 kg kórej spadają w początkowej fazie diety to nadmiar wody w organizmie. Ty po 3 dniach tej rewelacji nawet tego nie zrzuciłaś :O Długo na tym gównie nie wytrzymasz, a co "zrzucisz" to nadrobisz w dwójnasób zaraz po zakończeniu. I jeszcze do tego ćwiczysz? Gratuluję. To dodatkowo spalisz mięśnie, których miejsce zastąpi później tłuszcz i będziesz trzęsącą się galaretką

Gość gość111
Wcale nie musisz liczyc kalorii Mniej wiecej jesz wszystko bez tluszczu i cukru a ziemniaki ryz makarony itd traktujesz jako dodatek np. Duszona piers z kurczaka 2 sredniej wielkosci ziemniaki surowka z 2marchewek

Dieta na 15dni: Śniadanie: pół grachamki ,filiżanka chudego twarożku 2 Śniadanie: 2 kromki chleba razowego ,pol szklanki kiełków,50 g pieczonego schabu Obiad:średni kawałek mięsa z grilla,kromka chleba razowego ,posiekana cebula wymieszana z połową szklanki kiełków Podwieczorek: kubek jogurtu naturalnego z otrebami Kolacja: sałatka z kapusty pekińskiej,pomidora,groszku,ogórka posypana otrebami.

Gość gość
i tak w kolko to samo przez 15 dni?

Gość gość
chleb fazowy? czy razowy? ;) bo o 1 nie slyszalam , moze to jakas nowosc?

Gość gość
Moze nie łatwo ale napewno łatwiej pozbyć się dodatkowych kg popijając przed posiłkiem zieloną kawę. Ja od 3 tygodni piję zieloną kawę z www.zakawowani.pl i już 2,5kg mniej. Po prostu nie chce mi się po niej jeść. Ot cały sekret:)

Witam po tygodniu mojej dietki spadło 3,5 kg tak ze dużo może to i sama woda ale ja i tak jestem zadowolona ze nie stoję w miejscu:-)