Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz22222

Ojcowie bardziej kochają córki! Matki bardziej kochają synów!

Polecane posty

Gość gość
do gościa 15:21 to jest anioł nie ojciec,wiele osób zazdrości takiego ojca

Gość gość
Kupiłem córce na 15 urodziny wibrator i powiedziałem - przyjemność zawsze możesz sprawić sobie sama, facet nie jest ci do niczego potrzebny. Chciałbym, żebyś była światową kobietą jak Martyna Wojciechowska.

Gość gość
To o 15:30 to podszyw.

Gość gość
Dziadku,staraj się o powrót ,zabiegaj i nie poddawaj się twoja córka będzie silniejsza psychiczna,inaczej jej związki będa konczyć się fiaskiem,musi podnieść się,nie osaczaj jej,nie wpędzaj w depresję kazdy jej facet zamknie jej usta,nie pozwoli sobą kierowac,wykorzysta tę waszą seperacyjną sytuację na pewno w skrytości marzy o takim prawdziwym domu,razem w tej chwili każdy cierpi wy rodzice bądzcie mądrzejsi,zadbajcie o swoją rodzinę

Gość gość
a co jak córka się wyprowadzi, wyobraź lepiej sobie taką sytuację i poszukaj sobie baby. Dzieci i wnuki są ważne ale ja jako ojciec powiem ci jedno, poszukaj sobie lepiej jakiejś baby. Córka na pewno potrzebuje kogoś kto będzie ją utrzymywał, kto będzie ją w każdą drugą czy trzecią noc w tygodniu pieścił (dokładnie rżnął). Ja mam dwie córki, obie już mają na szczęście stałych facetów, ja nie mam nic do tego, ja mogę tylko cierpli z żoną czekać na wnuki.

Gość gość
ale dziadek chce wrócic do byłej żony, musi bardzo starac się