Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akna1

rozstępy i celulit

Polecane posty

hej, czy sa jakies cud-sposoby domowe na rozbicie celulitu lub pozbycie sie rozstępów?

Gość gość
Tak oczywiście są, np. Dermomasaż podciśnieniowy. Są różnej wielkości głowice, większymi likwiduje się cellulit a mniejszymi można zmnijeszać rozstępy. Opócz tego na rozstępy dobrze działają zabiegi z dermarollerami i kwasami.

Gość gość
Sorry, nie doczytałam, ze chodzi o sposoby domowe :)

taaak właśnie domowe wiem ze to trudne zeby coś takiego zlikwidowac w domu, ale słyszałam ze rozstępy mozna zlikwidowac poprzez masaż ? to prawda?

Gość gość
spróbuj od środka tabsami , nie dasz rady zlikwidawać tego mechanicznie bo niby jak ?

Gość gość
Rozstępy to uszkodzona skóra, która musi na nowo się odbudować, więc samodzielny masaż nie pomoże.

Gość gość
No nie w domowym zaciszu nie ma sposobu na usunięcie rozstępów. Ja też smarowałam się tymi mazidłami, który nic nie dawały, a moje rozstępy są dość pokaźne bo po dwójce dzieci. Czytam na ten temat dużo i ostatnio wyczytałam w gazecie, że ponoć rewelacyjne efekty daje zabieg Radiofrekwencji mikroigłowej lub Igłowego Teroliftingu RF bo to jest to samo. Moja koleżanka robiła i jest strasznie zadowolona, bo rozstępy zmniejszyły się o połowę. Teraz kolej na mnie...