Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dde

praca praca

Polecane posty

Gość dde

Witam serdecznie ! Czy ktoras z was sobie ze tak powiem "dorabia" ? Niestety jestem studentka dzienna i nie mam możliwości podjęcia pracy. Do tej pory wszystko bylo ok, ale moja rodzinę spotkalo nieszczęście i jesteśmy bez pieniędzy. Chcialabym dokończyć studia, bo zostaly mi tylko dwa lata a studia trwaja 5 wiec jestem juz na końcówce. Niestety nie będzie to mozliwe jeśli szybko nie wymyślę jakiegoś biznesu. Potrzebuje dorobić w miesiącu okolo 600zl, wiec nie jest to chyba duza kwota. Myslalam o kupowaniu ubrań w lumpeksach i wystawianiu na allegro, ale nie mam pojęcia czy to sie w ogóle oplaca? Myslalam tez o inwestowaniu w akcje, ale mam niewiele pieniędzy i nie wiem jaki jest potrzebny wklad. Paznokcie, makijaże, fryzury odpadają jestem kompletnym beztalenciem w tych sprawach. Czy ktoras z was moze prac mi jakiś pomyśl na dorobienie niewielkiej kwoty pieniędzy ? Zapraszam do dyskusji moze to pomoże tez innym osobom

Gość gość
idź do roboty leniu, jesteś studentką, student prędzej znajdzie pracę niż ktoś kto już się nie uczy, czemu z tego nie korzystasz? 90% ogłoszeń o pracę jest że szukają studentek

Gość gość
Jaki znowu leniu ? Studiuje dziennie od rana do wieczora, poniewaz studiuje psychologie i mam duzo zajęć. Kiedy mam isc do tej pracy ?

Gość gość
Poza tym napisalam, ze jak niczego nie wymyślę to będę musiala zrezygnowac ze studiów i isc do pracy wiec gdzie tu lenistwo ?

Gość gość
Dolaczam do tematu ktoś cos ?