Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brusli karate mistrz

Obraziła się na mnie

Polecane posty

Koleżanka obraziła się na mnie bo chciała pożyczyć ode mnie 1000 złociszy a ja miałem tylko stówę:-( Powiedziała, żebym się wypchał jałmużną bo albo pożyczę całość albo wcale. Poszła do mojego kolegi ze stancji ze skargą, że lichwę ofiarowuję:-( Głupio mi strasznie, bo więcej nie mam a ona pogardziła poją stówą ciężko zarobioną w McDonaldzie :-( Na szczęście kolega ze stancji sypnąl groszem i koleżanka szczęśliwa bo złapała Pana Boga za rogi. Przeprosiłem ale powiedziała, żebym spadał na drzewo :-(

Gość gość
i slusznie. spadaj na drzewo jesli nie masz dziewczynie nic do zaofiarowania poza zludzeniami

Gość gość
Haha dobrze zrobiła

Gość gość
Ale cienias. Narobiłeś jej apetytu i tyle. Jeśli nie stać cię na dziewczynę to nie mąć jej w głowie. Z tej mąki placka nie będzie.

Macie rację :-( Ale żeby od razu biec do kolegi ze skargą, że nie mam kasy i że jestem gołopupcem? Nie rozumiem kobiet :-(

Gość gość
bossszzze jaki naiwniak! sprawdzila co moze u ciebie zyskac. masz za malo poszuka tam gdzie dostanie wiecej. proste! gdzie tacy sie rodza? ile masz lat?

Gość gość
Fakt, cienias z niego. Nie widzi, że dziewczyna chce aby coś zrobił, żeby był o nią zazdrosny, a on o stówie gada. Tacy sami się sieją.

Gość gość
dobrze, ze cie tylko do kolegi zakapowala a nie do dyra szkoly, mialbys przekichane wiedzac, zes dziad nie masz o czesne.

Gość gość
Mię to się widzi, że ona więcej od niego chciała a nie tylko tysiączaka a tu zonk. Koleś spłukany do zera, bez przyszłości, bez grosza. No i sią wzięła i obraziła. Brusli spadaj na bambus!

Okey, dotarło, nie musicie tyle razy powtarzać :-( W takim razie powiem jej żeby nie utrzymywała więcej kontaktów z takim biedakiem jak ja. Chciałem być dobrym kolegą na miarę własnych możliwości no ale coż. Nie ten kaliber nie te możliwości :-( Dzięki za rady.