Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego pracownicy nie chca sie dokształcać?

Polecane posty

Gość gość

Moja gosposia ma 42 lata, zajmuje sie domem i gotowaniem. Widze, ze sie nudzi, ma dosc duzo czasu wolnego. Postanowilam wyslać ja na kurs mani i pedicure. Sama chciałam zapłacic za ten kurs. Korzysci byłyby z dwoch stron - ona nauczyłaby sie czegos nowego, a ja zoaszczedziłabym na tych zabiegach. I co uslyszałam? Ze ona nie chce, nie jest przekonana. O co jej chodzi?

Gość gość
Ty jesteś debilem. Sama idź na kurs i się nauczysz czegoś. Co masz po kursie oprócz papierku? Sztuczną teorię która w praktyce nadaje się do podtarcia tyłka. A jeśli zdała by ten kurs,miała by papier to płaciła byś jej raz tyle co teraz???Pewnie nie.

Gość gość
Ty idz na ten kurs, a potem ją nauczysz. Może kobieta nie lubi wychodzić z domu.

Gość nickto0
może o to że boi sie ze jej obowiazki wzrosna a płaca pozostanie bez zmian. Możliwe tez ze po prostu nie jest to typ makijażystki a raczej "pracownika fizycznego" przez co czułaby się w tym jak słoń w składzie porcelany. Zapytałaś czy byłaby chętna udać się na jakikolwiek inny kurs??

Gość nickto0
generalnie nie wiem dlaczego ta osoba miałby jej płacic raz tyle... wystarczy zę płaciłaby jej powiedzmy 50% tego co płaci swojej kosmetyczce. ( w końcu sama w ta gosposie zainwestowała wiec to też sa jakieś pieniadze) a gdyby gosposia miała troche rozumu w głowie to mogłaby świadczyć usługi innym osobą i dodatkowo zarobić. tylko żeby zarabiac to trzeba się troche postarać a nie czekać az wszystko spadnie z nieba- a najlepiej niech przyniesie to pracodawca prosto pod nos

Gość gość
mój zespół pracowników chce się kształcić bo nic za to nie płacą a tylko zyskują!. mam firme handlową 10 osób.ostatnio zakupiłam dla wszystkich Kurs walutowy na www.kurswiedzy.pl Wszyscy byli zadowoleni a ja mam pewność ,że są dobrze przeszkoleni i lojalni.polecam wszystkim, którzy na poważnie myślą o własnej karierze zawodowej..

Gość gość
Zazwyczaj dlatego, że pracodawcy mają tylko coraz to większe wymagania, ale wcale nie przekłada sie to na większą pensję