Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ma sens? FACET

Polecane posty

Gość gość

jesteśmy razem, a jakbyśmy nie byli. Nie współżyjemy. Mieszkamy razem i mamy kundla. Wiecznie się kłócimy, nigdzie nie wychodzimy , nie mamy znajomych, jedynie pies nas wyprowadza na spacer i to osobno. Nie mamy wspólnej pasji, nic razem nie robimy poza spaniem w łózku jednym w dosłownym tego słowa znaczeniu i mieszkaniu w jednym mieszkaniu. Czy to ma sens? Mamy po 27 lat.

Kobieto, jesteś jeszcze młoda, masz tyle życia przed sobą. Nie masz dzieci, powinnaś jeszcze szaleć. A ty zamknęłaś się w czterech ścianach z jakimś nudziarzem i narzekasz... Im szybciej to skończysz, tym lepiej.

Gość Leonidia
Ojej, ciężko to widzę. A na wakacje też nie wyjeżdzacie?

Gość gość
wiem, ale boje sie samotności Nie łatwo sie rozstać po 21 miesiącach. Wiem,że to nie jest normalne czas na siedzxenie przyjdzie jak beda dzieci. Podjęcie decyzji o rozstaniu nie jest łatwe.

Gość gość
czemu sie nie bzykacie?

Wiem że nie jest łatwe, ja też ciągnęłam cyrk zamiast podjąć konkretną decyzję gdy dla mojego faceta ważniejsi byli znajomi niż własna dziewczyna. Masz o tyle dobrze że jako tako spędzacie czas razem, w domu, bo gorzej byłoby gdyby facet walił cie w rogi znikając z domu pod różnymi pretekstami...

Gość gość
wakacje..he.. po co? Nawet nad jezioro nie pojedziemy bo szanowny pan zachowa sie jak gbur 30 stopni a ten w adidasach , jeansach, i koszuli nawet sie nie rozbierze, jak jest kłótnia aby gdzie wyjść to zawozi mnie do swojej mamusi..no coment.

Gość gość
Moi znajomi też mają tyle lat i psa i jeżdżą z nim na różne wycieczki, zabierzcie RAZEM psa na wycieczkę w góry czy coś :)

Gość gość
spedzamy czas= kłotnia o wszystko! o to aby sie przebrał, o to aby nie pił, o to aby gdzieś wyjść itd. , meczyk, piwko, albo jest w pracy,

Gość gość
eeeee nie rozumiem po co marnujesz zycie na takiego kolesia

Gość gość
Rety, olej go, jesteś młoda, wciąż rozrywkowa, po co marnować miesiące i dni na kłótnie o takie bzdety?

Gość gość
góry? Kobieto jezioro rzut beretem i problem a Ty mówisz o górach heehe. W dzień upał, wieczorem mecz, ewentualnie wizyta u mamusi ,i czego kobieto Ty jeszcze chcesz...normalności

Gość gość
jeszcze lepsze jest to ,że mieszkamy w mieszkaniu mojej babci czyli moim jakby i on nie ma warunków aby wrócić do domu troche mi go jest szkoda w końcu 21 miesięcy razem

Gość gość
rozstań się i korzystaj z życia!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Pogoń dziada! Ales ty glupia!! No ręce opadają!

Gość gość
Kobieto masz dopiero 27 lat przed Tobą wiele możliwości, więc po co się męczysz tkwiącym w tym chorym układzie ?? Ładnie mu podziękuj i poczujesz, że żyjesz a nie wegetujesz.

Gość gość
mam taką altruistyczną naturę szkoda mi go, gdzie on pójdzie, wiem że nie jest złym człowiekiem, szkoda mi go jako człowieka, nie wiem jak sobie przemówić ,że powinnam to skonczyć

Gość gość
czemu? Bo on wiecznie zmęczony, bo gorąco, bo nie ma ochoty, nie powiem ,że ja mam 7 dni w tygodniu,ale kiedy nie zaproponuje to on nie ma siły, zdarzyło mu się nawet zasnać w trakcie..

Gość Sadgamaya
"troche mi go jest szkoda w końcu 21 miesięcy razem " To sobie licz 21,22,23 miesiące, 2 lata, 5, 10,20, 50 lat. I sobie powiesz, mam 75 lat, większość swojego życia mieszkam z człowiekiem z którym nic mnie nie łączy. Ale trochę mi go szkoda było. A siebie samej Ci nie szkoda? A może i dla niego to będzie pozytywne kopnięcie w tyłek.