Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izi17

jak to jest u faceta?

Polecane posty

Gość gość
Długi orgazm a wytrysk obfity.... Ciekawe. Może podzielisz sie swoim super sposobem?

Gość gość
ja was rozumiem panowie i uważam, że wiekszośc pań ma podobnie. mi juz po kilku miesiacach samej zaczynało odbijać, teraz rok jestem sama i o niczym innym nie myślę, tylko o seksie. samotność nie jest zdrowa :( życzę powodzenia!

Gość gość s
Samotność w związku to dopiero bieda.

Gość kolo007
To nie jest nic szczegolnego. Gdy mam duzo czasu i gdy jestem sam w domu, wlaczam sobie filmiki erotyczne, i zaczynam walic, najpierw spokojnie i powoli, pozniej coraz szybciej, gdy czuje ze zbliza sie orgazm zwalniam i powstrzymuje sie przed wytryskiem, albo tuz przed samym finalem przestaje na moment i za chwile dalej jazda, i tak jak najdluzej wytrzymam, czym dluzej powstrzymuje sie od wytrysku, to sie wtedy tego sporo nazbiera, nieraz potrafie tak ponad 2 godziny powstrzymywac sie tuz przed szczytem, gdy juz koncze i doprowadzam sie do konca, ruchy reka sa jak najszybsze, po takim czasie powstrzymywania wytrysku jest prawdziwy odlot, orgazm jest niesamowicie mocny i trwa dluzej, a sperma tryska mocno i bardzo obficie.

Gość gość
A co robisz jak Ci się seksu? Rok- to i tak długo.

Gość gość
Po latach czlowiek bardzo zaluje,ze szukal idealnej kobiety zamiast korzystac z zainteresowania innych kobiet jego osoba. Jak sie okazuje, lepiej miec kobiete mniej urodziwa niz ideal ale ja miec, niz szukac idealu i byc samotnym jak palec :(

Gość gość s
To nie gdybaj tylko szukaj :-)

Gość gość
Teraz czlowiek studiuje,zajety szukaniem pracy wiec nawet dobrze czasu nie ma zeby gdzies wyskoczyc i poszukac drugiej polowki. Eh...

Gość gość
A mój chłopak mówi mi po tym jak mamy 5 dni przerwy w seksie ze oszaleje jak nie włoży mi swojego wacusia i nie spusci mi sie do środka (wie ze to najbardziej lubię, ta fala gorącej spermy ... Ale sie rozmazylam) to oszaleje a plemniki rozsadza mu jajka. Wy też tak macie jak mój luby?

Gość gość
A na kogo Wy czekaliście? Na aniołka z Victoria's Secret?

Gość gość
Jak sobie nie zwalę to po paru dniach podczas snu i tak się spuszczę.

Gość gość
Ja bylam cztery lata sama i jakos dawalam sobie rade od czasu do czasu spotykajac.sie na seks z jednym facetem, bardxo fajnym ale do zwiazku sie nie nadawal. Al to byl seks raz na miesiac :O Teraz mam faceta od pol roku, mieszkamy w innych miastach a nawet jak spedxamy ze soba tydzien to on chce raz dziennie wystarczy a ja mam.o.wiele.wieksze potrzeby :/ Czasami nawet nie uprawiamy seksu wcale a mnie juz skreca, zwiazek rzadko rozwiazuje ten problem :/

Gość gość
Ja mam ten pozytyw,ze moge kilka razy pod rzad i problemow z erekcja nie ma, do tego wielokrotne orgazmy. Tylko co z tego skoro drugiej polowki brak.

Gość kochanką jestem
szok.Tacy młodzi i takie problemy z brakiem partnerki. Czy nie możecie poszukać sobie kogoś na seks bez zobowiązań? Ja poszukałam i problem rozwiązany. No ,ruszcie sie,bo tak długie masturbacje spowoduja,że każda kobieta będzie się Wam wydawała za ''luzna''.

Gość gość
Nie wiem czy bylbym w stanie przekonac sie do takiego seksu bez zobowiazan. W dodatku rozmiar penisa to nie jest moj atut wiec bez ewentualnej "chemii" moglby byc problem aby zadowolic partnerke.

Gość gość
Mały, mały te męskie kompleksy .

Gość kochanką jestem
nie dowiesz się jak nie spróbujesz.Tyle w tym temacie. Jeżeli chodzi o rozmiar to grubośc jest istotna.Więc może nie jest tak jak myślisz.Ty sie obawiasz,boisz.

Gość gość
Wlasnie kompleks dotyczy grubosc i stad ten strach.

Gość gość
To nie wystarczy jak men ma dlugiego i twardego?

Gość gość
Mam 35 lat, mam kilka miesięcy przerwy właśnie od sexu i zdycham bez kobiety. To najdłuższa przerwa w moim życiu. Pozdrawiam wszystkie panie :) Ta do której się dorwę będzie miała co opowiadać koleżankom, a może i wnukom.

Gość gość
ha nieuprawiam srksu nie bije mi sperma masturbuje sie