Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRZECZYTAJCIE chłopak zerwał ze mną bo chciałam sobie zrobić zabieg laserowy

Polecane posty

Gość gość

na usuwanie naczynek na twarzy :) oczywiście za MOJE pieniądze :)

Gość gość
Debil.

Gość gość
teraz mnie olewa zadzwoniłam do niego pare razy i nie odebrał chciałam jeszcze z nim porozmawiać, coś czuję, że zadzwoni do mnie z przeprosinami ale bo zawsze tak jest, ale już nie wiem czy dawać się przepraszać...

Gość gość
ja myśle ze ten zabieg to był tylko głupi pretekst:)

Gość gość
on nie może przeżyć najmniejszej różnicy zdań, zawsze mu dobija na pare godzin a potem się odzywa i przeprasza bardzo bardzo, na początku mocno przeżywałam teraz już mam to gdzieś po ponad roku, wlaśnie napisałam czy chce się pożegnać jak ludzie ale on oczywiście nic pewnie musi ochłonąć i będzie przepraszać znowu

Gość gość
tylko tak jest zawsze, powiedzmy gdybym chciała sobie przekuć uszy to tez by dostał szału, ja jestem normalną zwykła skromną dziewczyną i nie zamierzam się na żadne ekstremalia, wystarczy drobna różnica zdań, tak naprawdę nie mająca na nic wpływu ale on się nie może chyba pogodzić że nie ulegam jego opiniom :)

Gość gość
jak myślicie dać się przeprosić? dla mnie takie nieznoszenie cudzych opinii to tyran w owczej skórze, jak wie, że ja coś lubie a on nie to chodzi za mną cały czas i obrzydza mi nie wiem chciałabym np. buty czy spodnie które mu się nie podobają albo telefon, i łazi za mną i obrzydza do znudzenia, aż sama pare razy wpadłam w szał, przez to ja też nie lubie jego rzeczy ale nie obrzydzam mu tego, on nie może się pogodzić, że ktoś uważa inaczej niż on a to się dobrze nie zapowiada naprzyszlosc

Gość gość
< na początku mocno przeżywałam teraz już mam to gdzieś po ponad roku,> Gdybyś miała to gdzieś,to nie pisałabyś o tym na kafeterii.

Gość gość
to się bardzo bardzo źle zapowiada na przyszłość. zostaw go bo będzie Ci próbował zniszczyć życie.

Gość gosciowa
Ty i wasze dzieci bedziecie miec przeje***e zycie z taka histeryczka jak ten gosc