Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DANIEL 24

MAM PYTANIE DO DZIEWCZYN

Polecane posty

Gość DANIEL 24

Dziewczyny powiedzieli byście do chłopaka tak nie chce być z tobą bo jesteś za biedny a ja lecę na kasę

Gość gość
w ogóle nie rozmawiałabym z analfabetą :(

Gość gość
oczywiście, wole się troche pomęczyć z jakimś palantem, ale forsownym i mieć przy nim życie jak w Madrycie, niż być z tym którego niby "kocham" ale potem groszem nie śmierdzieć przez całe życie, mieszkać w kawalerce lub katem u teściowej i klepać biede przez całe życie :o Jestem kobietą! Moim przeznaczeniem jest luksus, chce leżeć i pachnieć

Gość gość
Popieram powyzszy post

Gość gość
w XXI wieku dziewczyny są mądre i nie chcą być z ciapą, niezaradnym analfabetą. Bo co im ktoś taki? To nie XIX w, że wystarczy ktokolwiek, byleby nie zostać "starą panną " :D

Gość gość
w XXI wieku kobiety są mądre i same potrafią się utrzymać :o gardzę takimi co szukają faceta, żeby nie pracować. Nawet płacenie na randce uważam za uwłaczające :o

Gość gość
Lecicie na kasę ... Ok....ale obecna kobieta i tak zamiast ....sznura pereł ...na szyji ma smycz z pękiem kluczy ....popatrzcie same....pisał nie Wasz facet....

Gość DANIEL 24
Myślę że byście nie powiedzieli tak do chłopaka prosto w twarz prędzej byście powiedzieli nie jesteś w moim typie a okazuje się że chodzi o kasę lepiej głupa palić i udawać że się nic nie dzieje

Gość DANIEL 24
A tłumaczyć się nie musicie a zresztą nikt ci prawdy też nie powie czasy są teraz porąbane i ludzie porąbani

Gość gość
nie mam problemów z kasą u faceta, jednego byłego utrzymywałam bo stracił pracę i co? ważne że był przystojny i miał wielkiego penisa, tylko to sie liczy :D

Gość DANIEL 24
I 90 % ludzi oszukanych

Gość DANIEL 24
Teraz to są takie czasy że trzeba się wszystkiego samemu domyśleć