Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MożLiwość ciąży?

Polecane posty

Gość gość

witam.. zaczelam stosowac tabletki teenia. 23.07 dostalam okres o 2 w nocy, pierwsza tabletke wzielam tego samego dnia o 20 gdyz tak mi pasowalo brac. w zasadzie nie minelo 24 h bo wzielam je tej samej doby. 6ego dnia cyklu kochalam sie z mezem do konca. minelo 7 dni od stosunku a mnie boli mocno prawy jajnik. czy mozliwe ze tabletki nie zadzialaly? nie sa to moje pierwsze tabsy.. wiec troche dziwi mnie fakt bolacych jajnikow. nie chce byc teraz w ciazy bo mam juz 4miesiecznego szkraba w domu.. wiem ze test moze mi jesCze nie wykazac nic. kiedy go zrobic najwczesniej?

Gość gość
a może tak wizyta u ginekologa i zapoznanie sie z działaniem tabsów i jak ich uzywać co????? Jak mnie takie tematy wkur/wiaja. Pojdzie taka do gina po tabletki i zamiast sie zapytać jak i co, to biorze jak jej sie podoba a pozniej płacz ze nie chce dziecka!!! Nosz kur... od tego masz ginekologa, Po 2 powinien ci powiedzieć ze skoro nie chcesz dziecka to twój facet tez powinien sie zabezpieczyc i użyc gumki

Gość gość
Takie pytania kieruje się do lekarza, nie na forum.Co za głupie baby teraz są, że SZOK!!!!

Gość gość
tak kur.... miałam leciec do ginekologa o 2 w nocy ;] jak cie wkur takie tematy to po ch... tu wchodzisz ? a antykoncepcje hormonalna stosuje się własnie po to aby nie uzywac gumek ;] nie jestem smarkula która dodała wątek "pieściliśmy się przez spodnie - jestem w ciąży?" a to że do ginekologa trzeba isć - OWSZEM pójdę ale chciałam tylko się dowiedzieć czy możliwe jest że tabletki nie zadziałają tak jak powinny .

Gość gość
o urodzeniu dziecka mo na rozpocz przyjmowanie leku Teenia od 21. do 28. dnia po por odzie. Je eli rozpocznie si pó niej ni 28. dnia, trzeba stosowa metod mechaniczn (na przykład prezerwatywy) przez pierwsze 7 dni przyjmowania lek u Teenia. Je eli po urodzeniu dziecka, przed rozpocz ciem przyjmowania leku Teenia (ponownie) pacjentka odbyła stosunek płciowy, nale y najpierw upewni si e nie jest si w ci y lub poczeka do wyst pienia nast pnego krwawienia miesi czkowego