Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która z was z reką na sercu sie

Polecane posty

Gość gość

przyzna,ze nienawidzi chodzic do pracy> ?

Gość gość
mi praca jest obojetna. jeśli nienawidzisz chodzic do pracy to zmien ja . niewyobrazam sobie pracować gdzies gdzie bym nienawidzila tego miesca... u mnie ludzi się ok , a praca nie rozwija ale pieniądze z tego sa. jeszcze trochę i zmienie.

Gość gość
Ja uwielbiam moją pracę, bo to dodatkowo moje hobby. Poza tym sama ustalam sobie godziny w jakich pracuję :)

Gość gość
ważne by lubiec swoja prace wtedy człowiekowi az chce się wstawac do pracy.

Gość gość
ja nie lubię swojej pracy ale cóż zrobić - ważne, że szybko pójdę w niej na emeryturę

Gość gość
ja nie nawidze

Gość gość
Ja lubie prace, ale czasami mdli mnie na szefowa, niewydymana stara panna, ktora zostawil facet rok temu. Co gorsze uwaza sie za przebojowego singla, a tak na serio jest arogancka i non stop nieszczesliwa i marudzaca....

Gość gość
Ja uwielbiam moją pracę, jest ona taką moją wymarzoną :) i tak jak już ktoś napisał , moja praca tez jest moim hobby. Mam duże zarobki, często wyjeżdżam, wszystko co kocham. I czasem mogę siedzieć i robić coś w domu, genialne ....ale wcześniej musiałam się bardzo dużo uczyć, chodzić na dodatkowe lekcje więc łatwo nie było

Gość gość
Ja lubiłam swoją pracę, ale ze zmniejszają co rusz zarobki to ją znienaiwdziłam, za taką kasę to można robić 3 godziny a nie 8, wiec 3 godziny robię a potem sie opie*dalam.