Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka prawda o mężczyznach

Polecane posty

Gość gość

Wybierają kobiety,które: im 'dupe liza', nie mają własnego zdania, przytakuja, nadskakuja, są układane i nie za wiele wymagają, którymi mogą rządzić, ustawiać i przy których madrza się do woli i zawsze mają rację, choćby smierdzieli to dla nich będą pachnieć bratkami- Takie kobiety wola mężczyźni.

Gość gość
to chyba oczywiste a jednocześnie deklarują że imponują im inteligentne kobiety o własnym zdaniu, hobby itp. taaaa, a wybierają te uległe i takie które dają się zdominować i wykorzystywać

Gość Taki_jeden_964
"Papier" wszystko przyjmie. Możesz napisać każdą głupotę i podpisać: taka prawda. W tym przypadku jednak może trochę masz racji, ale znowu generalizowanie jak gdyby wszyscy i każdy bez wyjątku.

Gość gość
sraty taty, masz jeszcze jakiś żal do tatusia?

Gość gość
Zgadzam się w 100% czemu? bo zawsze wybieraja na poczatku te ktore sa 'wyzwaniem' jak ich to przerasta-wybieraja spolegliwe laski-bo po co sobie komplikowac zycie-te ulegle potem itak zdradzaja z zołzami-zeby podbudowac swoje ego. bo ktore sa zdradzane/ matki polki, ktore nie liza jaj kazdego wieczoru nawet podczas okresu, albo kompletne jędze....zycie. Mam kolezankę, nigdy nikomu sie nie sprzeciwiła, jak byl konflikt az jej sie ręce trzesły-ma meza i jest na jego utrzymaniu, druga znajoma-ma jaja-jest po prostu twardo stapajaca po ziemii-ciagle facet ja zostawia, wraca, zostawia i tak w kólko. a ja? jestem w zwiazku 6 lat, mam 30 moj facet 28- zareczylismy sie, mam stala prace, i kase na koncie, jak zagaiłam o slub-cisza, jak o wspolne mieszkanie-nie zadeklarowal sie ale twez nie powiedzial nie-mieszka z rodzicami, na koniec powiedzial ze mozemy kupic mieszkanie-nie bedac małżeństwem-jak to rozumiem?-nie jest mnie pewien i nie mysli o mnie jak o żonie-byle nie składać deklaracji, to stalo sie przed chwila, moge buyc spolegliwa i pelżac przed nim....mysle ze go udoibr****** jak bede stala na stanowisku-woz albo przewoz. zgadnijcie co sie stanie?

Gość gość
Dopóki kobieta za dużo nie chce i nie wyraża własnego zdania to jest wspaniała, potem 'bo to zła kobieta była' a dlaczego? Bo śmiała myśleć po swojemu

Gość gość
20:18 definicja absolutnie wsazystkiego! podziwiam te ktore nie maja swojego zdania