Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawny cream

Wolna panna w przedziale 24_28 towar deficytowy

Polecane posty

Gość tralalilalila
twa mądrość mnie zachwyca

Gość piriririri
"On powiedział mi że właśnie już nie boi się podbijać do tych ładnych, bo wie, że one często są same. Sam nie jest ani przystojny ani bogaty, ale super człowiekiem." Fajnie, tralalilalila, też chcę faceta o którym będę mogła szczerze powiedzieć, że jest super człowiekiem mimo że ten człowiek nie miałby potwierdzenia swojej superowości w każdych oczach. Łatwo jest powiedzieć, że ktoś jest super, bo jest przystojny i bogaty, a trudniej podać inne powody, które niestety czasem brzmią jak z taniego romansu dla nastolatków, ale chodzi mi o możliwość szczerego śmiechu z danym osobnikiem i uciechę ze wspólnie spędzonego czasu :) nie to że ciągle należy być radosnym jak koza, ale wiadomo, że dla byle kogo nie ma co zarywać nocy i dni. Więc nawiązując do tematu: panny i kawalerzy owszem istnieją, jest ich pełno w autobusach, dyskotekach, bibliotekach, koncertach, tylko na siłę się do drugiego człowieka nie dopasujesz (chociaż jest to możliwe, ale wiadomo że nie o quazi-dopasowanie nam chodzi).

Gość tralalilalila
piririri - nie da się ukryć - jest ciężko znaleźć kogoś kto jest po prostu fajnym człowiekiem i nie wierzy stereotypowi, że ładna dziewczyna = wymagania co do urody i kasy ;) Ale jednak się zdarza. Powodzenia ;)