Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu osoby ktore nie uprawiaja seksu oralnego

Polecane posty

Gość gość
Są :)

Gość gość
Oczywiscie, ze są

Gość gość
jak znalesc faceta,ktory nie bedzie wymagal ode mnie abym mu robila loda? ja nie wymagam zeby robil mi minietke,nie potrzebuje tego typu piszczot

Gość gość
ja nie robie loda. Mój facet tego nie lubi...i na szczescie bo nienawidze tego robic. Sama minetki tez nie wymagam.

Gość gość
Głupie pytanie: jak znaleźć? Wyjdzie w praniu. Albo udawaj, że jesteś zainteresowana seksem na pierwszej randce i spytaj: chcesz loda? jak odpowie tak, to się zmyjesz i nie będzie drugiej randki.

Gość gość
chyba ciężko bo generalnie każdy choooy na to tylko liczy! A to obrzydliwe. Nieraz się wymiotować chce jak czuje ten fetor z czubka. Od razu mowie ze nie zrobie. Wszystko wszystkim ale smrodu zlizywać nie będę

Gość gość
Jak robisz lody pierwszemu lepszemu to się nie dziw że na capiuchów trafiasz. Fuj.

Gość gość
Jak facet się nie myje to śmierdzi, ale mój facet dba o higiene i nie ma żadnego zapachu. Bardzo lubie mu tak sprawiać przyjemność, mogłabym to robić 3-4 razy dziennie :)

Gość gość
a ja nie jstem twego wstanie zrobic nawet jakby facet myl sie co 5 minut:-(

Gość gość
ja swojemu zawsze każe go umyć przed ;p

Gość gość
tez nie lubie cholerstwa moj to chcialby tylko zeby mu brac do ust a ja nie lubie kvrwa mimo ze dba o higiene moze to dlatego, ze w lozku jest beznadziejnie dla niego to albo zrobic mu laske a seks to szybkie wlozenie bez jakichkolwiek czulosci mialam kiedys kochanka, to byly dwie noce - z nim moglabym robic prawie wszystko (zadnego anala ani szczania na siebie, plucia czy innych zboczenstw)