Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

..wyznał mi miłość..

Polecane posty

Gość gość

Otóż niedawno ks wyznał mi miłość, nie wiem czy traktować to jako chwile jego słabości czy coś innego ? Sama nie wiem co do niego czuje, na pewno nie jest mi on obojętny.On twierdzi że wyczerpał się jako kapłan , proszę o Wasze zdanie na ten temat.Pozdrawiam

Gość gość
Nawet w to nie brnij, tylko dzieciaka Ci zrobi i potem zostawi a ty będziesz miała całe życie zrypane.

Gość Taki_jeden_964
Czemu mam wrażenie, że to kłamliwa prowokacja ?

Gość gość
czemu prowokacja, co masz na myśli?

Gość gość
haahahaa prowokujesz ty niedojrzala suko-huju

Gość gość
Przepraszam ale potrzebuje szczerej odpowiedzi!

Gość gość
Szukaj ZALOGUJ SIĘ | ZAREJESTRUJ SIĘ DT FORUM STRONA GŁÓWNA FELIETONYZDROWIE I URODASEKS I ZWIĄZKISTYL ŻYCIAKULTURAKUCHNIATV Kafeteria.pl Forum Życie uczuciowe..wyznał mi miłość.. Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat ..wyznał mi miłość.. Dodaj do ulubionych gość dziś Otóż niedawno ks wyznał mi miłość, nie wiem czy traktować to jako chwile jego słabości czy coś innego ? Sama nie wiem co do niego czuje, na pewno nie jest mi on obojętny.On twierdzi że wyczerpał się jako kapłan , proszę o Wasze zdanie na ten temat.Pozdrawiam Zgłoś gość dziś Nawet w to nie brnij, tylko dzieciaka Ci zrobi i potem zostawi a ty będziesz miała całe życie zrypane. Taki_jeden_964 dziś Czemu mam wrażenie, że to kłamliwa prowokacja ? gość dziś czemu prowokacja, co masz na myśli? gość dziś haahahaa prowokujesz ty niedojrzala suko-ch*ju INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Kiedy serce przestaje bic! niekochana.... gość dziś Przepraszam ale potrzebuje szczerej odpowiedzi!