Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Irune

Obóz studencki

Polecane posty

Gość Irune

Cześć wszystkim, nie wiem, czy to dobry dział, mam nadzieję ;) Mam pytanie - skończyłam w tym roku liceum, zdałam maturę i od października zaczynam studia. Nie mam żadnych większych planów na wakacje (czasem jeździmy ze znajomymi nad wodę, trochę sobie dorabiam itd.) ale chciałabym gdzieś wyjechać. Z tym, że zawsze jeździłam na obozy, ale jestem już "za dorosła", a studentką jeszcze nie jestem, więc na taki też nie bardzo. Ludzie w moim wieku/sytuacji - jak spędzacie wakacje?:P

Gość komosa ryżowa
Jak nie jesteś jeszcze studentką ale będziesz od października to są adapciaki na uczelniach. Dla kotów takich jak Ty :P

Gość gość
Ja póki co byłam na kilku koncertach, festiwalach, ale co do wyjazdu bardziej "wypoczynkowego" nie mam jeszcze pomysłu

Gość gość
do Irune, wiesz co się robi na obozie studenckim ? bzykanie, gumki kup

Gość gość
Irune, dorabiasz sobie, miło brzmi :) ile bierzesz za godzinke + masaż wacka ?

Gość forint
Jadę do Lloret de Mar z Almaturem :) 12 września więc jeszcze ponad miesiąc muszę czekać :(

Gość bobyr
Już nie zostało dużo czasu. Ja całe wakacje siedzę w domu, może jeszcze to się zmieni? chcę gdzieś pojechać, nie wiesz czy są jeszcze miejsca na ten obóz?

Gość komosa ryżowa
Najlepiej sprawdzić na stronie organizatora. Uczestnik przecież nie wie ile osób się zdecydowało :P