Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość

O co Wam drodzy panowie chodzi w tej taktyce najpierw podrywacie dziewczyne potem ja olewacie a potem znowu ją podrywacie? Proszę Was wyjaśnijcie mi to. Poznałam pewnego faceta on stosuje w stosunku do mnie taką taktykę (tak mi się wydaje)

Gość gość
ale ja nie napisałam że nie dałam się na to złapać niestety :(

Gość gość
Spytaj się jakiejś koleżanki, bo to wasza taktyka. Wydaje mi się, że z nudów tak ludzie robią i z braku laku.

Gość gość
Nie sądzę żeby to była nasza taktyka. Z obserwacji moich wynika że to Wasza drodzy panowie taktyka

Gość gość
To jest taktyka niedojrzałych czubów, nizeleżnie od płci.

Gość samotny romantyk II
Do Autorki To pewnie gość po kursie podrywania u Pawła Grzywocza, który nakazuje rozmawiać z kobietą max 2-3 razy w tygodniu w celu wyzwolenia u niej większego zainteresowania. Jeśli więc zagadujesz do faceta, a on wyczerpał swój tygodniowy limit kontaktów z tobą to będzie cię olewał.

Gość gość
Do Samotnego Romantyka Wiesz wydaje mi się że tak postepują dzieciaki a nie dorośli faceci po 30tce. No chyba że mi się tylko wydaje

Gość gość
tak postepuja piotrusie pany i inni zaburzeni faceci-single po 30-stce. niestety im starszy tym gorzej a uwaza, sie za lepszego i madrzejszego:o manipulant do potegi entej, zerwij i olej z gory na dol. facet nie jest wart ani chwili Twojego czasu.

Gość gość
A jest jakaś metoda na takich oryginałów. Odrazu mówię że odpuszczenie go sobie nie wchodzi w gre

Gość gość
manipulant, Piotruś Pan, taktyka, zaburzenia...? :) Boże, czy wszystkie kobiety właśnie w ten sposób wmawiają sobie zainteresowanie!? Może to jest taka osobowość i nic od Ciebie nie chce ;) Poza tym kto powiedział, że ma być schematycznie? Najwyraźniej on nie jest dla ciebie a ty dla niego.

Gość gość
jak ktos niczego nie chce, to tak tez wyraza sie albo daje do zrozumienia niewerbalnie, a jak udaje i kreci, niewiadomo o co chodzi, to zwykly kretacz i manipulant. niedojrzaly gowniarz i tyle

Gość gość
nie ma metody, bo te osoby maja mniemanie o sobie jak pan powyzej - on przeciez jest przejrzysty, uczciwy, szczery, empatyczny i o co cho:o

Gość gość
tzn. jest jedna metoda:D zamienic go na lepszy model:p:D

Gość gość
może jest koleżeński, ma dużo znajomych i dzieli czas po równo, a autorkę po prostu traktuje jak zwykłą znajomą. Autorko zaprosił na randkę? Jak było?

Gość gość
co tu dodwac? facet nie zauroczyl sie stad nie ma potrzeby regularnego kontaktu, ale liczy na ruchanko, wiec podtrzymuje kontakt. typ faceta co ma wiele "kolezanek" i duze dziecko, ktore oprocz imprezy, przelotnych relacji (glownie ff) i skupienia na sobie nie zna innych priorytetow (pomijam kolejna w ktorych skupia sie na "ja")

Gość gość
a na to, ze przy okazji ktos moze sie zauroczyc ma wyjebane, poniewaz poziom empatii ma bliski zeru

Gość gość
baby sa pojebane wy myslicie zeby nas odrazu rodzinę przedstawiać i do ołtarza k.. dajcie sobie luzu ,co to za gatki moze on cie tylko lubi i nic pozatym ,ja tez znam pewna 31latke co tylko sie pyta co robie gdzie jade czy kogos mam fakt spedziłem z nią moze tydzien na wczasach lubie ją ale bez przesady zadnego seksu nie było czysto kolezenskie spedzenie urlopu ale jak to baba juz wizje ma wszystkiego

Gość gość
jak facet zachowuje sie JEDNOZNACZNIE to nie ma zadnych watpliwosci. nikt nikogo tez nigdzie nie chce ciagnac, bo na poczatku niewiadomo czy facet w ogole nadaje sie na jakikolwiek zwiazek! natomiast nie kazdy jest fanen friends with benefits

Gość gość
faceci sa pojebani jak mysla, ze znajda sobie darmowa prostytutke

Gość gość
Co to znaczy znajdą sobie darmową prostytutkę? Jak obie strony decydują się na seks, to przyjemność z niego mają też i chłopak i dziewczyna, tak? Więc o co chodzi z tą darmową prostytutką w ogóle?