Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet_nolife

Dziewczyny pomocy musicie mi poradzić jak

Polecane posty

Gość facet_nolife

stać się fajnym facetem :P obecnie jestem totalnym no-lifem i nie wiem co robić nie mam kolegów ani nikogo, a chciałbym wkońcu kogoś poznać tylko nie wiem jakk...

Gość gość
Nawet tutaj jesteś opuszczony... :(

Gość gość
Ile masz lat autorze wątku :)?

Gość gość
Zapisz się na jakieś zajęcia, wolontariat. Najprostsza droga :)

Gość facet_nolife
bez kitu ciesze się, że ktoś coś napisał w ogóle :) mam 29 lat nie wiem jak odmienić swoje życie wolontariat to chyba nie dla mnie co miałbym robić karmić zwierzęta ?

Gość gość
Amnesty International czy coś. Ale powiem ci, że najlepszy byłby kurs tańca, jakiś towarzyski czy disco fox. Poznajesz mase ludzi, potem chodzicie razem na różne spendy czy imprezy. Sporo osób się zapisuje tylko po to żeby kogoś poznać.

Gość gość
weż chuju głupi zacznij ćwiczyć ćwicz do upadłego zapisz się na jakiś sport chuj głupi kurwa, nudzi mu się, nie ma co ze sobą zrobić

Gość gość
I jak to się właściwie stało,że nie masz żadnych znajomych? Urwały Ci się znajomości z czasów szkoły/studiów,pracy?

Gość gość
jakiś kurs, zajęcia dodatkowe? możesz nawet chodzić na jakieś imprezy miejskie, zawsze bycie w tłumie oswaja z ludźmi. Skąd jesteś?

Gość facet_nolife
nie musicie sie naśmiewać :/ ja wiem, że jestem nikim a sport mnie nie robi to, że se pobiegam wieczorkiem nie spowoduje, że poznam nowych ludzi, nie wiem dlaczego się tak stało może nie chcieli się ze mną kolegować bo jestem mało ciekawy dlatego chciałbym to zmienić.

Gość gość
Nie przejmuj się chamskimi komentarzami, tak się czasem w życiu układa, nie każdy to dusza towarzystwa. Zapisz się na kurs tańca.

Gość gość
Ja sie nie naśmiewam, mam podobnie ale jestem młodsza i mam nadzieje,że z czasem sie to zmieni. Nadzieja matką głupich :)

Gość facet_nolife
kiedyś chodziłem na kurs tańca i jakoś mi nie zabardzo szło :P ogólnie jestem bardzo nieśmiały co zapewne jest przyczyną tego, że nie mam znajomych. Wyobrażacie sobie teraz siedze sobie sam w pustej chacie i nie mam sie do kogo odezwać słowem :(

Gość gość
Ta nieśmiałość to utrapienie wiem o tym. No ale nie można jej się poddać. Może się przejdź do psychologa, poradzi ci jak się trochę na ludzi otworzyć? A tam nie chodzi o to żeby dobrze szło, tylko żeby się człowiek dobrze bawił :D Disco fox to prosty taniec, jeden krok, dałbyś radę :)

Gość gość
nie przejmuj się, mnóstwo ludzi tak ma :) ja czasem też się tak czuję. Głowa do góry, jeszcze wszystko można zmienić. Najłatwiej poznać kogoś w necie.

Gość facet_nolife
właśnie w necie nie tak łatwo, bo jak sie z kimś fajnie rozmawia to potem sie okazuje, że ta osoba jest z drugiego końca polski, a ja chciałbym z kimś iśc na piwko i pogadać :P

Gość gość
A skąd ty jesteś? jakie rejony ?

Gość facet_nolife
Pomorskie... no i tez powiem, że nie jestem jakimś przystojniakiem i to tez zapewne jest przyczyną

Gość gość
To szukaj ludzi ze swojego rewiru, są różne czaty tematyczne czy fora na których możesz wybrać taką opcję :) A skąd jesteś?

Gość gość
A tam, prawda tak, że nie wygląd a pewność siebie dużo dają. Wiesz mam kolegów, którzy adonisami nie są, ale co z tego? Dbają o siebie, sporo się uśmiechają i po prostu chce się z nimi spędzać czas.

Gość facet_nolife
to nie takie proste ciężko mi z kims nawiazac jakies tematy i w ogóle.

Gość facet_nolife
:/

Gość gość
Wiem, że jest ciężko, mi też było. Ale jak się nie zmusisz to niczego nie zmienisz. Najlepiej jak wyczujesz osobę podobną do siebie, pójdziecie na piwo, a wiadomo jak to po alkoholu, język się rozplątuje :D

Gość facet_nolife
tylko, ze ja nie pije piwa i alkoholu wcale nie smakuje mi ;/

Gość gość
nie marudź to po pierwsze, bo żeby kogoś poznać, zmienić się musisz chcieć i dużo z siebie dawać a nie tak: tańczyć nie umiem, piwa nie lubię, internet zły. Cudów Ci nie wymyślimy, bierz co jest i działaj!

Gość gość
To się może raz przełam? :D Żartuję, nie namawiam do picia alkoholu. A co jakbyś poszukał froum dla ludzi nieśmiałych, czy samotnych? Znajdź kogoś o podobnym usposobieniu.

Gość facet_nolife
a sa w ogóle takie fora ?

Gość gość
niesmialosc.net/ forum.niesmialosc.net/ Mają zloty, spotkania. Przeglądnij.

Gość facet_nolife
ok dziękuje ide spac dobranoc