Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

jaranie..

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam. Poznalam fajnego chlopaka tylko problem w tym ze jara czego jestem zupenie przeciwna... przyznal mi sie od razu do tego ze to pali, znamy sie pol roku i bardzo go polubilam, spotykamy sie i wszystko jest ok. Czy warto dalej byc w tej znajomosci? Chce z tym rzucic ale nie wierze mu w to bo teraz slowo w tych dzisiejszych czasach tak bardzo malo znacza... czy ktos tez ma taki problem ze zna fajnego chlopaka albo dziewczyne tylko ze jara...?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gosciowa
Ale ziolo czy fajki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ale jak tego nie akceptujesz to ca艂y czas b臋dzie ci to przeszkadza艂o. Nie my艣l, 偶e on dla ciebie rzuci ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem z moim chlopakiem 3 lata i tez pali. Z poczatku bardzo mi to przeszkadzalo , nie wierz mu ze rzuci bo nie rzuci , powiedz mi jeszcze jak czesto to robi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pali gdzies z 4 razy w miesiacu. Powiedzialam mu ze albo ja albo jaranie. Pali ziolo. Myslicie ze juz tego nie rzuci? Zawazylam ze mu strasznie na mnie zalezy i mi tez zaczyna... czemu to wszystko takie niesprawiedliwe... taki fajny chloapk a robi takie cos. No ale chyba u kazdego jest jakas wada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to jak mu si臋 spodoba艂a艣 to ci wszystko powie, niekoniiecznie b臋dzie to prawd膮. Jak ci jaranie nie pasuje to odpu艣膰, bo si臋 b臋dziecie stale o to k艂贸ci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowa
Swieta prawda. Nie przestanie a z czasem bedzie palil co raz to czesciej az ciagle bedzie na haju. Wiem to z wlasnego doswiadczenia...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz racje. Klocimy sie o to tzn ja mu robie o to halo... doceniam u niego to ze mi sie przyznaje kiedy to robi. Z poczatku zanim go poznawalam jaral o cos wiecej teraz chce z tym rzucic tylko wiadomo jak ktos sie od czegos uzalezni to nie mozna od razu tak oo tego rzucic. Ale widze ogromne postepy. Moze dam mu jeszcze troche czasu. jestem osoba strasznie cieta na takie cos i on to wyraznie widzi. Kiedys mu powiedzialam niech se znadzie jakas dziewczyne co tez jara to zauwazylam ze strsznie go to urazilo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
gosciowa dzi艣 Swieta prawda. Nie przestanie a z czasem bedzie palil co raz to czesciej az ciagle bedzie na haju. Wiem to z wlasnego doswiadczenia... mialas/es podobny probolem? I jak sie to skonczylo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
4 razy w miesi膮cu? Nie no ja tu zaraz padne! XD To tak jakby pi艂 du偶膮 kawe raz na tydzie艅! Ciesz臋 si臋 niezmiernie 偶e wszystkie moje zwi膮zki trwaj膮 od wieczora do rana, inaczej bym zwariowa艂 chyba :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wa偶ne ile. Jak jej to przeszkadza to si臋 nie doagdaj膮 i tyle. No tak, czekaj i czekaj, w mi臋dzyczasi臋 si臋 tak zaangazujesz, 偶e dopiero b臋dzie bola艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla ciebie to moze malo ale dla mnie duzo. Bo w ogole tego nie akceptuje i dla mnie to najgorsze co moze byc. Kazdy czlowiek ma inne poglody na rozne rzeczy i sprawy. Ale widze ze zero zrozumienia. ja nie pije, nie pale a co dopiero zeby jarac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wlasnie ogolnie to sie bardzo dobrze do gadujemy, mamy podobne zdania na rozne tematy. Tylko problem jest tylko w tym jednym... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li nie pijesz i nie palisz to musisz mie膰 du偶o gorsze uzale偶nienie. Zgaduje 偶e od religii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 35 lat., kiedy艣 jara艂em nawet codziennie. Nie ma chyba narkotyku, kt贸rego bym nie spr贸bowa艂. No i od 10 lat nie ruszam niczego. Zwyczajnie nie mam ochoty. Moim partnerkom nigdy nie przeszkadza艂o to czy jaram, czy pij臋, bo po u偶ywkach by艂em dla nich mi艂y i dobry, tak jak zawsze z reszt膮. Po za tym przy dziewczynach rzadko pi艂em czy pali艂em. Od tego ma si臋 m臋skie towarzystwo, tam si臋 pije i 膰pa. Dziewczyny s膮 od czego innego a nie od ogl膮dania pijanego i za膰panego faceta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co ty tu w to religie mieszasz?? co za debil.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak, ale to ci膮gle b臋dzie ko艣ci膮 niezgody. No albo to zaakceptujesz, albo b臋d膮 stale k艂贸tnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyna cie od tego odgonila? Podziwiam cie i szacun ze to rzuciles po tylu latach jarania:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Religia to psychiczne uzale偶nienie od 'niewidzialnego przyjaciela' i urojenie 偶e ludzkie 偶ycie trwa wiecznie. Ludzie kt贸rzy na to cierpi膮 s膮 du偶o grozniejsi od helupiarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym helupiarze nie ucz膮 swoich dzieci brania heroiny i nie wymagaj膮 tego od nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i ze ja niby jestem duzo gorsza? nie znasz mnie a piszesz takie cos. Uwierz ze normalni ludzie tez istanieja na tym swiecie.. nie uwazam sie za jakas nie wiem jaka osobe... ale troche rozumu to mam w tej glowie w porownaniu do innych osob w dzisiejszysz czasach..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Obrazanie drugiego czlowieka, nawet go nie znajac- POPULARNOSC W POLSCE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja nie mog艂obaym by膰 w zwi膮zku z kim艣 kto pali, no nie i koniec. Nawet jakby mi si臋 facet nie wiem jak podoba艂 to to zawsze by mi przeszkadza艂o i m臋czy艂o. Nie mo偶esz sobe poszuka膰 kogo艣 kto nie jara?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowa
Wiesz co, co niedziele slyszalam, ze to juz ostatni splif, ze rzuca, ze chce. I to, ze to jest ostatnia niedziela slyszalam przez 3 lata... pozniej byl juz taki moment, ze byl ciagle spalony, jak nie bylo palenia to byl szal kuta*a, nerwy wielkie, a jak bylo palenie to byl ciagle zamulony. Nie ma gadki z taka osoba, nie ma bzykania, bo ciagle jest spacy i zmeczony, pozniej jest paranoja, ze niby go zdradzasz, bo on ciagle zajeb*ny, zaniedbuje ciebie i wszystko dookola. I mimo, ze wie, ze zle robi to nie moze przestac. To jest jak alkoholizm- straszna choroba. Dla niego i dla Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moge ale jak to mowia w zyciu nic nie dzieje sie bez powodu. Tak szczerze to juz chyba sobie dnia bez niego nie wyobrazam... jakby ktos mial taka sytuacje to by mnie doskonale zrozumial.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czemu na tym swiecie musza istniec takie zle okropne swinstwa jak ziolo :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowa
Ja cie rozumiem, ale trzeba pamietac, ze kobieta musi byc bardzo silna i oprocz serca ma takze mozg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie, warto pami臋ta膰 偶e opr贸cz emocji i uczu膰 jest co艣 takiego jak m贸zg i warto go czasem u偶y膰. A poza tym jak ty sobie to wyobra偶asz? On jara, a tobie to przeszkadza i co b臋dziesz mu robi膰 awantury i tru膰 pup臋? Nie masz prawa tego robi膰, bo od samego pocz膮tku zna艂a艣 prawd臋.

Udost臋pnij ten post