Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Minister Edukacji

Ja mieszkam na I piętrze a moja sąsiadka parteru ma pretensje

Polecane posty

Chodzi do administracji i wszędzie że mamy drabinkę dla kota a co jej to przeszkadza. Dzisiaj tutaj przyszła, kazała zdjąć drabinę a ja wzięłam i wylałam jej kubeł zimnej wody na głowę.

Gość gość
i bardzo słusznie,kot powinien mieć drabinkę a stara się nudzi,może kup jej kota

Gość gość
jaka drabinke?

Gość gość
i sasiadka ma słusznosc , po drabince ma ułatwione dostanie sie do jej lokum , dwa masz zgode administracji ?

Gość gość
a czy kot brudzi jej jakos? chodzi po jej parapetach czy cos w ten desen. tylko szczerze? pytam bo sie nie znam.

Ale kto? kto do jej lokum ma się prawo dostać, przecież jak ktoś będzie chciał to sobie spokojnie wejdzie przez jej balkon a kocica nie chodzi do jej domu.To co zrobić, jak kot chce wyjść na pole?

Gość PomoimTrUPIE
jakby mi ię dostał jakiś kocur na balkon to bym go wzioła i wyrzuciła przez balkon,a druga opcja to kopałabym kocura

Gość gość
no to masz walnieta sasiadke, ja mieszkam na pietrze a sasiedzi z gory pala i wyrzucaja pety przez okno, czasem nawet zapalone, ktore potem laduja na moim balkonie. nie malo ze robia mi syf to na dodatek to jest niebezpieczne. tysiace razy z nimi rozmawialam i jak grochem o sciane.