Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szew przezbrzuszny ktos cos wie ktos ma ?

Polecane posty

Gość Anik9087
Super,to dobrze a jak profesor Krasomski to on będzie robił zabieg?

Miałaś jakieś zaświadczenie potwierdzające od lekarza niewydolnosc?prosiłabym cie żebyś mi wysłała na emalia więcej informacji jak tam na wizycie jeżeli możesz. Mój email:anna.korman.pl@gmail.com. , ja czekam na informacje od swojego lekarza miał załatwić jakiś kontakt, jeśli nie to będę działać na własną rękę. Dzieki

Gość gość
coś jest nie tak z tym mailem Na pewno jest dobry?

Będę ci bardzo wdzięczna jak napiszesz mi jakieś info bo narazie nic nie dostalam,próbuje się zapisać na prywatny gabinet do prof Krasomskiego narazić nikt mi nie odbiera.

Gość gość
Bo tam musisz dzwonić popołudniu odbiera jego żona ja też byłam u niego spoko lekarz mam podjąć decyzję o szwie boję się poronilam 3 duże ciążę

Gość gość
Dzięki za info ,juz się zapisałam na wizytę.

Gość gość
Wszystkim nam musi się udać ja też jestem po 3 przedwczesnymi porodach ch w 19 tyg.

Gość gość
Jestem już po wizycie u profesora i jestem zakwalifikowana do operacji szwu.pewnie się zdecyduje tylko za kilka miesięcy.

Gość gość
Najgorzej jest odkładać to założenie szwu ja też byłam na wizycie profesor chciał mnie zapisać na zabieg a ja ze się zastanowię minęło parę miesięcy a ja nadal się obawiam a czas leci ahhh jestem po 3 dużych poronieniach

Gość gość
Ja powiedziałam prof że muszę się zregenerować a on ze nie ma na co czekać,ja się napewno zdecyduje,też się boję ale będę walczyć dla mojego syna żeby miał rodzeństwo.

Gość gość
Mogę wiedzieć ile lat masz bo ja już 37 dużo niewiem czy dam radę

Gość gość
W tym roku kończę 34 więc też się boję ale jak nie spróbuję to będę żałować, wierzę że się uda.

Gość gość
Masz rację ja też się chyba zdecyduje w tym roku na szew w łodzi ale nie jestem jeszcze zdecydowana na ciążę bardzo boję się może w końcu przyszłego roku się odwaze mogę prosić o jakieś konkretne namiary od dziewczyn po szwie lub które planują go

Gość gość kar
Proszę o odpowiedź czy jakiś lekarz w Szczecinie zakłada szew przezbrzuszny na szyjkę macicy? Jedna osoba wypowiedziała się na tym forum że w 2014 roku miała zakładany właśnie w Szczecinie.bardzo proszę o odpowiedź jaki to lekarz.

Gość Ewa 1976
Jestem ze szczecina ale operacje zakładania szwu miałam w łodzi w 2013 roku i moj lekarz mnie tam wysłał po dwoch mc zaszłam w ciąże i donosiłam do 34 tyg wczesniej poronienia 18 i 22 tydz

Gość gość
Jesteś nadzieja dla innych dziewczyn,które mają niewydolnosc szyjki.

Gość Ewa 1976
Dużo by opowiadać ile przeszliśmy kiedy mój lekarz najwspanialszy na świecie powiedział ze nadzieją jest prof krasomski pojechałam mc po poronieniu a po dwóch nastepnych juz miałam szew nie powiem ze było miło sle czego się nie robi dla dziecka jaki był szok jak sie okazało ze jestem w ciaży dlatego ze dwie poprzednie były z in vitro a z trzecią zaszłam naturalnie miałam niedrożne jajowody podczas operacji je przepchali czego nie udało sie zrobić przez laparoskopie wiem ze w policach jest lekarz nie pamietam nazwiska pracuje w sxpitalu tam miałam cc który był w temacie szwu bo inni nie bardzo wiedzieli jaki to szew wiem też bo mam duzo kolezanek poznanych w łodzi w szpitalu że lepiej założyć przez brzuch niż laparoskopowo lepiej sie trzyma nie trzeba leżec wręcz odwrotnie nawet jak szyjki juz praktycznie nie ma mozna normalnie funkcjonować pozdrawiam wszystkie dziewczny ktore straciły swoje maleństwa nikt nas tak nie zrozumie jak na takim portalu sama sxukałam ratunku i ktoś mnie uratował tego wam źycze buziaki

Gość gość
Koleżanko wyżej jak wygląda sam zabieg ile się dochodzi do siebie ile leży się w szpitalu

Gość Ewa 1976
Zabieg jak do cc znieczulenie w kręgosłup tab przed żeby się nie stresować wczesniej lewatwa niestety, po zabiegu leżałam 6 dni na drugi dzien juz trzeba wstać troszkę ale daja leki przeciwbólowe nie jest żle brzuch tną jak do cc wiec jest blizna a jesli będziesz w ciąży to poród też tylko przez cc szew mozna miec przez 5 lat ja ur 2 lata temu i teraz jestem w ciaży

Gość gość
Ja miałam zakładany szew przezbrzuszny w Szczecinie u Dr Andrzeja Niedzielskiego ma prywatną praktykę na Niemcewicza . Dzięki Doktorowi i i taśmie mam synka 15 miesięcy i jestem w kolejnej ciąży 20 tydzień. Operację wykonał osobiście Pan Doktor. Polecam cudowny człowiek i lekarz.

Gość gość
Ja Szew miałam zakładany w grudniu 2013 w Szczecinie po 3 miesiącach lekarz pozwolił na zajście w ciążę i zaszłam od razu :) , ten szew to taka taśma , operacją , cięcie jak cesarka. Donosiłam do końca , lekarz zaplanował cesarkę na koniec 37 tygodnia ciąży nie chciał ryzykować dłużej , a nie było potrzeby wcześniej ciąć, więc synek donoszony ,zdrowy i cudowny.

Gość gość
ja szew założyłam w Łodzi u prof. Krasomskiego po 2 miesiącach zaszłam w ciążę, teraz jestem w 12 tc i jak będzie dalej zobaczymy (wcześniej 2 razy poroniłam) Jeśli któraś z dziewczyn szuka informacji na ten temat to niech wejdzie na facebooka i znajdzie gr. zamkniętą taśmówki i wyśle zaproszenie i co ważne to niech napisze w wiadomości zanim zostanie zaproszona mniej więcej o swojej sytuacji, a tam się dowie dosłownie wszystkiego o taśmie (szwie przezbrzusznym TAC)