Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta suszyk

Zeznałam przeciwko siostrze

Polecane posty

Gość marta suszyk

Siostra ma problem z alkoholem, rodzice próbowali ukryć ten problem. Ja zeznałam przeciwko siostrze na rozprawie rozwodowej oraz na rozprawie w walce o dzieci, powiedziałam że piję, że matka wszystko za nią robi, pokazałam nagrania, jak matka, siostra i ojciec się ze sobą awanturują. Sąd odebrał jej dzieci, rodzice są na mnie wściekli bo teraz nie mogą utrzymać domu, który dali siostrze a ja byłam wściekła, że dom i wszystkie majątki (działki, sklepy, lokale) dostała siostra. Dlatego ją tak urządziłam, jak się moje dziecko urodziło to matka mi nie pomogła, ale tej młodszej o 20 lat ode mnie pijaczce zawsze pomagało. Ja miałam 10 lat to mi nawet głupich łyżew nie kupili a siostrze od zawsze sukieneczki i inne sralinki. Szwagier zapłacił mi 60 tys. za zeznania.

Gość gość
Po pierwsze - ja piję, ona pije - jest różnica, naucz sie polskiego, nigdy na to za późno. Po drugie - takie temat juz kiedys był. Więc za brak kreatywności 0/10

Gość gość
Co to ma zaznaczenie, ważne, że się odgryzłam, adwokatka jej grozi mi procesem, procesem za to, że ich nagrałam telefonem. Teraz ta suka prawniczka jest wściekła, przegrała.

Gość gość
no i dobrze zrobiłaś, chu/j z nimi, świat to dżungla - jak nie zeżresz kogoś to ciebie zeżrą- zawsze kieruję się tym mottem i dobrze w życiu wychodzę

Gość gość
Dobrze zrobiłaś. Wkurzają mnie tacy ludzie, którzy mają wszystko (rodzinę, dostali dom) a nie potrafią tego docenić i chlają i się awanturują. ja jestem spokojną osobą, nie piję, a nikt mi domu nie zostawi i musze mieszkać z rodzicami, a taka szmata jak twoja siostra wszystko dostała od życia a docenić nie umie. I jeszcze taka pijaczka dostaje rente za picie a mnie nic się nie należy bo nie piję ani nie cpam.

Gość gość
I prawidłowo. Też bym tak zrobiła.

Gość gość
Adwokatka siostry mi grozi,że za nagrania będę mieć poważne problemy. A ja do niej, że i kolejną sprawę przegra. A siostra mi dość ukradła, nie spłaciła mnie, więc sama wziełam to co mi się należy od rodziców.