Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaG

Rutyna w związku

Polecane posty

Gość BaG

Jestem zmęczony i znudzony domową rutyną.. niby wszystko funkcjonuje bez zarzutu, na zewnątrz uchodzimy za idealne małżeństwo ale tak naprawdę to jedynie dobrze funkcjonująca firma. Jedyne tematy to co kupić, co jest do zrobienia, itd. Ja chcę jeszcze żyć, nie bawi mnie taka stagnacja. Niestety próby napraw nie przynoszą rezultatu.. czy ktoś tak ma?

Gość gość
a jak próbujesz to naprawić?

Gość gość
dorosly facet z mozgiem dziecka znudził się zoną.... to se poszukaj kochanki ru\chaczu, co za problem? dymanie ci najlepiej wychodzi

Gość gość
Tez tak mialem. Zylismy juz praktycznie obok siebie. Kazdy swoje problemy zawodowe, wiadomo, ambicje. Paradoksalnie polaczyla nas moja choroba. Jak mi pozniej zona sie zwierzala, jak lezalem na OIOM-ie po tygodniu bez kontaktu ze mna zycie stracilo dla niej sens. Przy wypisie lekarz prowadzacy powiedzial mi, ze zazdrosci mi tak kochajacej zony. Na moje pytanie "dlaczego ?" powiedzial mi, ze jak przychodzila na oddzial to caly personel, doslownie caly personel stawal na bacznosc. Walczyla o pana jak lwica o swoje male. Teraz wiem, ze miala mysli suicid. Po wyjsciu ze szpitala pojechalismy spontanicznie na Chorwacje. Przybilismy wieczorem, bylo cieplo chociaz pazdziernik. Poszlismy na plaze i ja zg****ilem. Nie wiem, czy ktos nas widzial ale zona uwaza, ze to byl najlepszy seks jaki miala ze mna.