Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurwia mnie macanie bułek i pieczywa w sklepach

Polecane posty

Gość gość

Czy was też nie w*****a dotykanie gołymi łapskami bułek + do tego brudne paznokcie miały . Dzisiaj w Lidlu stoją takie 2 baby i ci macają bułki . Zgniatają czy nie za twarde czy nie za miękkie ,a potem odkładają . Kij wie czy 30 minut temu te baby nie podcierały tyłka i nie umyły rąk po sobie. Podobnie jest z owocami macają ci takie baby mandarynki czy pomarańcze , żeby wybrać najtwardsze, a potem rzucają tymi mandarynkami jakby je wyrzucali do śmietnika . Nic dziwnego, że potem te owoce gniją ...

Gość gość
one myją ręce po wycieraniu pupy i po masturbacji też

Gość gość
Ja kiedys zwrocilam takiej pani uwage ze maca bulki goła reka to sie wielce obrazila i powiedziala ze jestem bezszczelna gowniara ze jej uwage zwracam

Gość gość
Też nie rozumiem czemu nie mogą założyć rękawiczek (przecież są obok stoiska z pieczywem) albo przez reklamówkę jednorazową macać jak już muszą ;/

Gość gość
Mimo to powinno się brać je szczypcami albo rękawiczkami a nie łapskami gdzie potem bakterie się roznoszą

Gość gość
Do tego kilka lat temu spotkałem się z sytuacją co jakaś stara baba odgryzła troszeczkę jabłko, żeby spróbować . Aż się nóż w kieszeni otwiera ...

Gość gość
Ja widziałam taką sytuację w hotelu podczas śniadania. Było pełno bułek, chlebów itp. oraz kosz z już pokrojonym chlebem ułożony, w rzędy. Podeszła jedna babka, wzięła ze środka chyba z 4 kromki, pomacała, połozyła na swój talerz a za chilę odłozyła i wzięła inne. Oczywiście były do dyspozycji szczypce, które rzadko kto uzywał.

Gość gość
"Ja kiedys zwrocilam takiej pani uwage ze maca bulki goła reka to sie wielce obrazila i powiedziala ze jestem bezszczelna gowniara ze jej uwage zwracam" Miałem też podobną sytuację. Zwróciłem starszej pani , żeby brała bułki a pomocą woreczka a wyzwała mnie od gówniarza i powiedziała, że mam się nie wtrącać . I my mamy mieć do niech szacunek :o Robiły zadymy przed Sejmem w walce o krzyż . Na pogrzebie Jaruzela też zadyma , a w autobusie nie potrafią postać kilka minut . A niech s********ją mają siłę robić zadymy to niech postoją w autobusie :o