Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość ludzi, fałsz, obłuda hipokryzja...

Polecane posty

Gość gość

Codziennie się tylko utwierdzam w tym...

Gość gość
Taki jest świat.

Gość gość
taki mamy swiat, jacy ludzie na nim żyją. Przykre, że wystarczy że na chwile znikamy z czyjegos życia i już się dowiadujemy cudów na kiju na swój temat.

Gość gość
Nie warto o tym rozmyslać :)

Gość gość
Oleej to! Spraw sobie swój własny świat. Zaproś do niego tylko wybranych i ciesz się życiem. Zmieniaj na lepsze wszystko wkoło co kochasz i obserwuj jak wygrywasz życie!

Gość gość
nie zawsze się da. Rodzina męza siostry to takie hieny, ciągle zamet sieja...rodziny sie nie wybiera :(

Gość gość
Rodziny się nie wybuera, ale miżna przestać się z nimi spotykać. Ja tak robię i dzięki temu nie mam problemow :)

Gość gość
najgorsi są tacy co chodzą do kościółka i każdego pouczają . Taki moherowy beret będzie synową pouczał jak ma wychowywać dziecko, ma je ochrzcić bo inaczej będzie nienawidzić tego dziecka :o Obłuda i zakłamanie :o

Gość gość
Spójrz najpierw na siebie zanim zaczniesz oceniać innych. A ty jedna z drugą nie jesteś zakłamana, fałszywa? Zawsze mówisz prawdę w oczy gdy jest dla ciebie niewygodna?Powiesz przyjaciółce, matce, siostrze, komuś bliskiemu, że np. żle wygląda, albo że jest za gruby, albo wytkniesz jakieś błędy w zachowaniu? Powiesz szefowi co o nim naprawdę myślisz czy obrabiasz mu doopę poza plecami? Dobrze jest widzieć źdźbło w oku bliźniego niż belkę we własnym. Uderz się w pierś i pomyśl nad sobą czy jesteś takim ideałem.