Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka karmiąca piersią

Matkom,ktore karmia dziecko mlekiem modyfikowanym powinni odbierac dzieci...

Polecane posty

Takie kobiety nie nadają sie na matki,moim zdaniem dziecko powinno byc karmione piersią przynajmniej do 2 r.ż tak jak moja trojka.Dzis są zdrowymi i szczęśliwymi dzieciaczkami.Jak widzę malutkie dzieciatka karmione ta sztuczna paszą to mi sie noz w kieszeni otwiera...jak mozna kaleczyć tak swoje dziecko?Nie pojmuję... Na stos z takimi wyrodnymi SUKAMI!!!!!

Gość gość
Glupim i wtracajacym sie w czyjes zycie matkom tez powinno sie odbierac dzieci

Gość gość
Opanuj sie kobieto. Ja nie karmiłam, bo nie mogłam i nie jestem żadną suką. Po porodzie wymagałam intensywnego leczenia i nie było mowy o karmieniu piersią - a leczyłam się kilka miesięcy. Także daruj sobie tą gadkę. Moj syn jest zdrowym, silnym chłopczykiem, rozwija sie ponadprzeciętnie dobrze.

Gość gość
Wkasnie. Niech każdy zajmie się swoim zyciem.

Gość gość
Ludziom, którzy zakładają i odpisują na marne prowokacje powinno się odbierać internet.

Gość gość
autorko dzieci wraz z mlekiem wyssały Ci resztki mózgu :D

Gość matka karmiaca piersia
Jasne wszystkie nagle takie schorowane ze nie moga karmić piersią.Egoistki.O swoim dziecku pomyślcie co jest dla niego dobre,czy oby na pewno ta sztuczna pasza ktora je faszerujecie.Takie jak Wy nie zasluguja na miano MATKI!!!!!

Gość gość
To pewnie teraz tymi cycami podłoge zamiatasz jak tyle wykarmiłaś :) a mąż się ogląda za tymi co mają jędrne i na swoim miejscu i tu swoją gorycz wylewasz :) ha ha ha

Gość gość
Co z tego ze ty karmilas "mlekiem bogo"jak i tak niedlugo zaczniesz karmic paroweczkami,gerberkami albo szyneczka za 20 zl za kg

Mylisz sie moja droga mój maz jest mi wierny i nie uciekaj sie proszę do takich historii ze maz mnie zdradza,jemu tez zalezalo żeby nasze dzieci mialy od początku to co najlepsze czyli mleko matki!!!a ty tylko w taki sposób umiesz odpowiedzieć jak ktoś ci pisze prawde ze swojemu dziecku nie dalas tego co najlepsze?moze masz nadal jędrne cycki ale okaleczyłaś dziecko na cale życie,nie wiem co jest gorsze...

Gość gość
Ja karmie mm z lenistwa.miesiac po porodzie musialam wrocic do pracy i nie usmiechalo mi sie po 8 godzinach wracac do domu i odciagac mleko godzinami

Gość gość
Ja karmilam mm od urodzenia dwójkę dzieci. A wiesz dlaczego? Przy pierwszym dziecku zaraz po porodzie musialam wrócić do leków, których nie można brać kiedy karmi się piersią, a bez nich nie bylabym w stanie funkcjonować bez bólu. A przy drugim dziecku wykryli u mnie w ciąży kamienie na woreczku zolciowym i mialam tak bolesne i częste kolki po porodzie ze musialam przejść krótko po porodzie operacje i brać leki. Tez jestem suka, bo wolalam żeby dzieci mialy normalnie funkcjonująca matke ?

Gość gość
Uderz w stół a nożyce się odezwą- czyli jednak cyce wiszą ha ha ha a mąż i tak się ogląda za innymi ha ha ha

Gość gość
Jaka jebnieta baba :-) a może nie pomyślał as baby ze niektóre mamy nie karmią bo nie mogą ???? Niby dorosła i matka 3 dzieci a taka durna....

Gość kiepsko
kiepsko 1/10

Gość gość
żenada!

Gość MADELAAAA
JESTEŚ JAKAŚ NIENORMALNA KOBIETO ! NIEKTÓRE PANIE PO PROSTU NIE MAJĄ MOŻLIWOŚCI KARMIĆ PIERSIĄ Z RÓŻNYCH PRZYCZYN CHOCIAŻ TEGO PRAGNĄ ! ! ! A TY WYZYWAJĄC WULGARNIE OD SUK INNYCH MASZ INTELIGENCJĘ MNIEJSZĄ OD DZIECKA , KTÓRE SIĘ TYLE CO URODZIŁO... MASAKRA ...

Gość gość
U autorki napewno patologia z daleka smierdzi ale dowartosciowuje sie tym ze karmila piersia i dlatego jest lepsza

Gość MADELAAAA
CIEKAWE CO BYŚ ZROBIŁA GDYBYŚ KARMIĆ PIERSIĄ NIE MOGŁA ?!?!?!?!?!?!?!?!

Gość gość
Wykarmiłaś 3 dzieci do 2 r.ż. 6 lat dzieci przy cycu? Gratuluję. A wiesz, że to co jesz przekłada się na to co jedzą Twoje dzieci wraz z mlekiem? 6 lat na diecie? Wyłącznie lekkostrawne potrawy. Gotowane chude mięso, ryby. Warzywka na parze i owoce z Bio Bazarku? Wątpię. Mleko tak naprawdę jest wartościowe wyłącznie przez pół roku i daje korzyści dziecku. Nie wiem czym się szczycisz.

Gość gość
Widzę, że na kafe nic się nie zmienia. Nie byłam tu z pół roku, a tematy nadal te same :) wieczna afera o to czym inni dzieci karmią. Ten temat to zapewne prowokacja, ale niestety takie psycholki istnieją naprawdę. Czasem mam wrażenie, że niektóre kobiety po porodzie wraz z łożyskiem pozbywają się mózgu. Inaczej tego wytłumaczyć się nie da.

Gość gość
ja karmilam 5 tygodni i o 5 tygodni za duzo tak bardzo chcialam karmic piersia ze nie zauwazylam ze moje dziecko nie rosnie wisial mi na piersi caly dzien poszlam do lekarki bo dostal plesniawek kazala go zwazyc a on przez 5 tygodni nie doszedl do wagi urodzeniowej czyli przybral 140gram przez 5 tygodni od razu przyszlam do domu dostal butelke ja odzylam a co najwazniejsze moje dziecko zaczelo rosnąc bylo spokojne szcześliwe i w koncu najedzone

Gość gość
nie dramatyzuj, ja pierwszego nie karmiłam wcale a drugie rok, nie zawsze się tak w życiu układa, że można karmić

Gość dns
hahhahha jaka tępa dzida. No i jakby odebrali te dzieci to co by mieli z nimi zrobić? Do domu dziecka oddać? No.. tam na pewno by dostały mleko z piersi, wspaniałą miłość i opiekę :D o tak.. na 100% by się tym dzieciom poprawiło. Odnoszę niestety wrażenie, że autorka poza tym "napojem bogów" nie ma nic do zaoferowania swoim pociechom. Będąc dzieckiem takiej wariatki byłoby mi strasznie wstyd.

Gość gość
Mam dwoje dzieci i na piersiach chowane ale TY TO GLUPOTY AUTORKO STRASZNE PISZESZ!!!! Ciemna masa z Ciebie

Gość gość
niby innym się źle nie życzy, ale mam nadzieję, że przy czwartym nie będziesz mogła karmić-tj ja, brak pokarmu, leki, dziecko w inkubatorze... Zobaczymy jaką wtedy będziesz suką. A po drugie, mleko z piersi to nie wyznacznik, kultura jest większym wyznacznikiem, między dobrą a złą matką, u ciebie jej nie widzę wcale.

Gość gość
jeju prowo

Gość gość
prowo nie prowo i tak mam nadzieję, że ją to spotka-będzie pisać mądrzejsze prowo :]

Gość gość
pleśniawki...syfem karmicie to macie na sutach..ja karmiłam córkę miesiąc i plesniawek nie było

Gość wifigdańsk
oj ostro autorko ale popieram cię w tym,ze mleko matki jest dla dziecka najlepsze. i choc nie uwazam,ze kobiety karmiące mm nie zasługuja by byc matkami bo to obrazliwe i krzywdzące okreslenie ale tak samo zgadzam się z tobą we wszystkim co napisałaś-widac ze potrafisz i chcesz kp. i masz rację ze kp. jest najlepsze na swiecie,najzdrowsze,przyjemne i zupełnie darmowe ( w porownaniu z kolosalnymi cenami mm-jak widze to się łapię za głowę) i wogole poprostu wspaniałe. ale kazda mama sobie sama wybiera sposób karmienia dziecka i kazda kiedyś pozna konsekwencje swoich decyzji. to co teraz robimy swoim dzieciom ma wpływ na całe ich zycie. a na marginesie to ostatnio tak z ciekawosci kupiłam sobie mm,poprostu zeby wypic tak jakby to było zwykle mleko albo dac trochę do kawy itd i się przeraziłam tą sztuczną chemią. pozdrawiam.