Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszcze kobietom ktore maja meza i dzieci

Polecane posty

Gość gość

boje sie, ze zostane sama, gdy rodzice umra, nie umiem byc sama

Gość gość
Nie ma czego zazdrościć :O

Gość gość
a czego tu zazdroscić?? po 2 latach spadaja okulary z nosa i z kazdym kolejnym dniam masz coraz wieksza ochotę zabić współmałzonka

Gość gość
ale to musi byc piekne - kochajacy, troskliwy maz, usmiechniete, ciekawe swiata dziecko - ja sie nie doczekam, jeszcze 10 lat bede plodna, a do tej pory nie bylam w zwiazku, smutno mi dzis jakos wyjatkowo z tego powodu

Gość gość
hahaha naczytałas sie chyba jakis bajeczek o księciuniach na białym koniu co???zejdz na ziemie i szukaj szczescia w sobie, inwestuj tylko w siebie bo zaden facet nie jest tego wart

Gość gość
Ja jak sobie pomyślę, że mogłabym mieć teraz męża i dzieci to aż mi się słabo robi. To byłby koszmar na ziemi, wolałabym się zabić :O

Gość gość
Mąż, który tylko czeka aż mu posprzątasz i ugotujesz, dziecko to samo. Dodatkowo dziecko wiecznie chce pieniądze, a mąż łazi gdzieś z kolegami na piwo. Kobieto tak wygląda małżeństwo, bajki o uśmiechniętym dziecku i mężu wsadź między baśnie.

Gość gość
co wy opowiadacie - mam fajnego męza i wspaniale"ciekawe swiata" dzieci - mysle,ze autorka ma nadzieje na taka wlasnie rodzine, wiec nie wiaze sie z byle kim. Ale przez 10 lat moze sie barzo duzo wydarzyc, nie wiem, skad ten pesymizm.

Gość gość
to skoro jest tak tragicznie, to czemu kobiety wychodza za maz, czekaja na zajscie w ciaze, czasami nawet decyduja sie na in vitro... a wy mowicie, ze maz i dziecko chca tylko jesc

Gość gość
Dziesięć lat jeszcze będziesz płodna? To ile ty masz lat 40-sci? Bo dopiero po menopauzie w wieku gdzieś 50 lat kobiety sa nie płodne.

Gość gość
Ja się cieszę,że mam męża i córkę

Gość gość
Może załóż sobie konto na jakimś porządnym portalu randkowym.