Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joaska22103

Bezpłodna a jednak w ciązy

Polecane posty

Gość joaska22103

Witam lekarze mówili ze jak nie schudne to nie zajde w ciaze wpadłam w depresje i przytyłam 20 kg:( ale zdarzył sie cud brak okresu 3 testy ciazowe dwie kreski ale jedna taka słabsza ale widoczna dobrze mam pytanko nie mam ubezpiecznia i wybieram sie do ginekologa na stwierdzenie ciazy ale wizyta kosztuje 150 zł a moje pytanie brzmi kiedy najwczesniej lekarz wykryje ciaze? i drugie pytanko bo ja sie nie znam okres miałam 4lipca cykl 28 dniowy powinnam dostac 31 lipca spóznia sie 5 dni w którym tygodniu moge być?

Gość gość
gadanie, to taka teoria, że otyłym ciężej zajść, ale w praktyce nie jedna bardziej puszysta nie ma problemu z zajściem...jesteś pod koniec 4 tygodnia, z wizytę poczekać chociaż ze 2 tygodnie.

Gość gość
Gratuluję! A do gin około 6 tyg już może będzie widać bijące serduszko :) czyli za około 2 tyg. Powodzenia

Gość gość
Ja mialam stwierdzona bezplodnosc idiopatyczna ( bezprzyczynowa) i po 2 latach zaszlam w ciążę także różne rzeczy się zdarzają :)

Gość joaska22103
bardzo dziekuje tak bardzo pragnełam tych dwóch kreseczek ale boje sie ze lekarz powie ze nie jestem w ciazy

Gość gość
świetnie, gratuluję małej fasolki! Lekarze lekarzami a natura naturą! Jestes w 4 tyg. ciązy a do gin. za 2 tyg jak pisza dziewczyny!

Gość gość
spokojnie ciążą niemal pewna, jak okresu nie ma i testy pozytywne :)

Gość gość
Jesteś w piątym a nie czwartym tygodniu ciąży.Gratuluję.Ale schudnij dla własnego dobra.

Gość gość
jest w 4 tygodniu.