Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhp

technik bhp

Polecane posty

Gość bhp

hej, czy możecie mi polecić jakiś kurs/szkolenie/szkołe, która miałaby w ofercie technika bhp ? Czy jest ktoś z was, kto był na tym kierunku ? Co o nim myślicie ? Pozdro

Gość gość
Polecam szkołę policealna Wektor, mają w swojej ofercie kierunek bhp, maja procz tego naprawde fajne warunki, duzo znizek w roznych miejscach (na zawisze np:), mysle ze ta szkola zdecydowanie wybija sie na tle konkurencji

Gość lenka159
Nie wiem po co ci kurs skoro teraz każdy może przeprowadzić szkolenie BHP samodzielnie bez żadnych dyplomów. Z tego co wiem tutaj http://land.e-forum.pl/branzabhp/?promo=3532/ 14& ;f=email można za darmo pobrać wszystkie potrzebne dokumenty.

Gość gość
Chyba nie doradzi Ci nikt lepiej niż sama firma zajmujaca się tym, skontaktuj się z ludzmi z www.szkoleniabhpopole.pl i podpytaj dokladnie, na pewno udziela Ci dobrych informacji

Gość gość
ja mam kolezanke, ktora wlasnie skończyła studia bhp i poszla do pracy tutaj www.szkoleniabhpopole.pl wiec uwazam, ze warto, bardzo docenia te prace

Gość basik343
W szkole Delta Edukacja w Bytomiu ten kierunek jest zupełnie bezpłatny. Trwa 3 semestry, nauka co drugi weekend. Dobra opcja dla tych, którzy pracują dziennie. Ja się tam wybieram i szczerze mogę polecić.

Gość gość
Słyszałam,ze Stowarzyszenie Energetyków http://www.spe.org.pl/ prowadzi kursy bhp na wysokim poziomie. Sprawdź sobie ich ofertę,bo może tego właśnie szukasz.