Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudson18

zerwanie

Polecane posty

Hej wszystkim:) byłam z chłopakiem 1,8 miesięcy . Okolo 2 tygodnie temu się rozeszliśmy. Byłam i jestem do tej pory załamana. Od razu pousuwałam wszystkie zdjęcia z nim w telefonie na fejsie, po prostu chciałam go wyrzucić ze swojej pamięci a te zdjęcia mi o nim przypominają. On jeszcze nie usunął naszych wspólnych zdjęć. Co o tym myślicie ? czy on jeszcze chciałby być ze mną skoro nie usunął? Dzisiaj mu napisałam ze powinien pousuwać zdjecia. ale mi nie odpisał nawet :(

Gość gość
To, że jeszcze nie usunął zdjęć to dla mnie żaden dowód na to że chce żebyście znów byli razem. Chyba inaczej się to okazuje.

Ja wiem. Ale można tak powiedzieć ze to on ze mną zerwał. Więc jakby chciał to od razu by pousuwał wszystko :( nie wiem co o tym myśleć.

Nie łudź się na cokolwiek dziewczyno. Ja dzisiaj w nocy zerwałam z chłopakiem. Obiecywał gruszki na wierzbie, a okazało się że traktował to jako przynęte do łóżka. Też jestem załamana, bo schodziliśmy się kilka razy, a teraz, słysząc pierwszy raz od niego takie słowa na prawdę mu zaufałam :o Zdjęcia to żaden dowód na to że chce wrócić, może nie ma czasu na fejsa wejść?

Właśnie nie. Bo widze ze jest często dostępny. A u nas to była praktycznie jedna taka poważniejsza kłotnia. Ja sie starałam robiłam wszystko chciałam z nim pogadać. A on nawet nie walczył o to. Faceci to świnie nie mają nawet uczuć!