Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smartphone dla 9 latki???

Polecane posty

Gość gość

Moj maz jest ojcem chrzestnym 9 letniej dziewczynki, to corka brata meza. W niedlugim czasie ma urodziny i maz dzis mi powiedzial, ze chce kupic jej smartphona. Zapytalam, skad taki pomysl to powiedzial, ze TO jest to co chcialaby dostac. Maz rozmawial z Nia przez telefon no i spytal sie Jej.Na komunie dostala od nas laptopa, ponoc baaardzo chciala. Zgodzilam sie na tak drogi prezent ale w glebi duszy boje sie co bedzie poniej??? Moze samochod na 18-tke;-/ W kraju jestesmy moze ze 3 razy w roku, za kazdym razem Mala cos dostaje, w sumie nic wielkiego ale jednak. Na Swieta kilka razy wyslalismy Jej pieniadze ( niewielkie kwoty). My nie mamy dzieci pomimo 35 lat (srednio). Dziewczynka w sumie skromna raczej, nie jest rozpieszczana jakos bardzo ale mysle, ze na tego typu prezenty jest za mala ( chociaz dalam sie namowic na lapka na komunie). Jak to jest u Was? Czy Wasze dzieci maja w tym wieku takie urzadzenia?

Gość gość
Iphone 5 albo Sony Xperia Z

Gość gość
moja ma 13 lat i nie ma smatphona dostanie w swoim czasie , laptop ma owszem ale zadne smartphony dziecko ma sie uczyc a nie bawic sie głupotami potem sa same klopoty z tego a 9 latka powinna dostac lalke a nie smartphona

Gość gość
Sony Xperia Z dla 9 latki no nie ma co :o a na 10 urodziny kupicie jej helikopter

Gość gość
przesada ze smartfonem dla takiej smarkuli, moja córka ma 8 lat i nie w ogóle telefonu

Gość gość
Jestem autorka tematu i wpis ''Iphone 5 albo Sony Xperia Z '' nie jest moj.

Gość gość
mój bratanek ma trochę więcej bo 12 lat ale w tym roku dostał od nas telefon pierwszy, to rozsądny młody człowiek a myślę że wiek adekwanty, dostał LG L5II.

Gość pancernikeu
Smartphone dla dziecka powinien być zabezpieczony dobrym etui, żeby w przypadku upadku, a upadków będzie dużo :), z telefonem nic się nie stało. Po pancerne etui zapraszam do naszego sklepu http://pancernik.eu/, sprzedajemy akcesoria do urządzeń mobilnych, a nasi sprzedawcy pomogą w wyborze odpowiedniego gadżetu do telefonu dziecka.