Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ach ta miłość !

Polecane posty

Gość gość

nie mogę się dogadać z facetami ,nie rozumiem tych tworzeń ,nie wiem czy coś ze mną jest nie tak czy po prostu jestem dla nich za dobra i wykorzystują moją dobrośc ,za kazdym razem spotykam na swojej drodze samych skurwieli ktorzy nie potrafią mnie docenić ,i pokochać, już straciłam wiarę ,ze poznam kogoś wartościowego w swoim zyciu ,za kazdym razem kogo spotkam to znajomosc się konczy po paru miesiacach ,nie jestem brzydka chyba nalezę do ładnych dziewczyn z tego co słyszę ,studiuję ,dbam o sb ,nie wiem czasami się dziwię ,ze mam takiego pecha ,nie jestem jakaś głupia czy poszczelona ,raczej należę do ludzi rozważnych i spokojnych

Gość gość
ja tez nie mam szczescia do facetow

Gość Taki_jeden_964
Skurwiele bo się nikt nie zakochał ? Przecież na to się nie ma wpływu. Nie wystarczy być dobrym czy pięknym.

Gość gość
no mam powodzenie i wogole nie powiem ,ale nie mogę stworzyć związkuza cholerę ,już mam dość przeskakiwania z kwiatka na kwiatek ,w koncu chciałabym mieć kogoś z kim mogłabym podzielić te szczęscie ,no ale cóz tak jak piszę po 3 ,4 miesiącach wszystko się rozwala jedno idzie w prawo drugie w lewo i pryska znajomosć ;/ nie jestem typową imprezowiczką nic z tych rzeczy.

Gość gość
do Taki_jeden_964 to po co się spotykają i robią człowiekowi nadzieję co potem bardzo boli

Gość Taki_jeden_964
Może czasem trzeba spróbować czy to jest to. Nie wszystko od razu w życiu się układa po naszej myśli. Pomyśl sobie, że to po prostu nie był ten. A nowa miłość, ta prawdziwa jeszcze przed tobą.

Gość gość
wszystko zalezy od przeznaczenia.

Gość gość
no właśnie kurczę jestem taką osóbką ,ze chciałabym miłość już tak odrazu heh ,a tu się nie da trzeba cierpliwie na to poczekać ;-))

Gość Taki_jeden_964
Nie traktuj każdego faceta jak potencjalnego kandydata na męża.

Gość gość
szukam faceta i nie moge znalezc.

Gość gość
ale jak tu zaufać facetom jak większosc to świnie umieją wykorzystać i kopnąć w d**ę dziewczynę

Gość Taki_jeden_964
To pozostaje ci jeszcze ta mniejszość. :)