Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konta_kotwy

Chętnie porozmawiam z dojrzałą

Polecane posty

Gość konta_kotwy

Witam :) Mam ochotę porozmawiać ze starszą od siebie, dojrzałą kobietą. Grunt by była szczupła. To tylko jedyny, ważny dla mnie aspekt. Do 30stki, trochę mi brakuje więc jestem młody. Może jest jakaś Pani, co ma ochotę czasem usłyszeć miłego na swój temat, czasem ponieść się fantazją a czasem po prostu porozmawiać i ponarzekać. Po prostu miła rozmowa z szacunkiem i zrozumieniem :) Czasem coś bardziej z użyciem wyobraźni a czasem zwykła rozmowa. Jeżeli jest taka Pani w wieku 30-45 lat, która ma ochotę na miłe pogawędki z młodym Panem to proszę o kontakt na mail: konta_ktowy@o2.pl

Gość gość
Niechętne do rozmów ^^

Gość gość
no jak widać tak xdd

Gość gość
;)))

Gość gość
witaj,jestem ''dojrzała''.Mam dzisiaj tzw refleksyjny dzień.I co ?.Chwilkę pogadamy?

Gość konta_ktowy
Jasne :) Pisz na maila ;)

Gość konta_ktowy
No i co? :) Coś nic nie piszesz :)

Gość gość
już piszę

Gość konta_ktowy
No i lipka ;)

Gość gość
;)))))

Gość Tajemniczy31
Widzisz...bo jestes za grzeczny..troche czuc taka desperacka potulnoscia...i nie pisze tego zlosliwie.. kobieta 30+ nie szuka aby jej slodzic...szuka zdecydowanegi faecta ktoremu wprost moze wprost powiedziec czego oczekuje i zaklada ze On tez wprost powie co i jak oraz stanir na wysokości zadania. Kobieta 30+ ktora bedId4 na tym forum to bedzir wiedziala czego szuka i bedzie to kobieta zdecydowana i znajca Swoje cialo i Swoje potrzeby pozdrawiam Tajemnjczy31

Gość konta_ktowy
E tam :) Aż tak grzecznie to chyba nie piszę :) Z drugiej strony znów, za ostro - źle, za łagodnie - jeszcze gorzej :D

Gość gość
To co, z nieszczupłymi rozmawia się inaczej? Jakieś problemy językowe? Naprawdę lepiej napisać wprost, że się szuka konkretnej znajomości, tu jest dużo kobiet ok 40, które potrafią docenić konkretnego faceta.

Gość gość
ciekawe,a ja się tutaj tylko szwędam:-)sympatyczny jesteś autorze ale ja wolę starszych ,ale sympatyczny

Gość gość
Tajemniczy31 :) Znawca, że hej

Gość konta_ktwoy
Myślałem, że napisałem iż interesują mnie tylko kobiety normalnej postury :) Puszystość mnie nie kręci - z szacunkiem dla takich osób :) Reszta wyjdzie podczas rozmowy.

Gość gość
Hmm. Normalnej postury? Wiesz, to jest pojęcie względne tak samo jak "ładna":) dla każdego znaczy co innego.

Gość konta_ktowy
W sensie szczupła, no :) Trochę ciałka nie zaszkodzi, ale żeby nie występowało zjawisko tak zwane otyłością czy też nadwagą.

Gość gość
Dam Ci dobra radę :) żeby cokolwiek tu zdziałać musisz być często aktywny na kafe:)

myślę, że w rozmowie nie ważny jest rozmiar czy ro będzie XS czy XXL ... o ile chodzi o zwykłą ciekawą rozmowę, młody wspomniał jednak że nie tylko o normalne rozmowy mu chodzi a w nich to już jednak indywidualne gusta są ważne ...wyobraźnia wyobraźnią, ale dysonans poznawczy na pewno przeszkadza :) Jak widac zgrabnym i powabnym nie tylko w realu łatwiej :)

Gość gość
Bo on zapobiegawczo działa:) gdyby coś ugrał to przeniósłby znajomość w realną rzeczywistość, więc trzeba się zabezpieczyć tak na wszelki wypadek, żeby potem nie było że nie mówił:)

Gość konta_ktowy
No proszę :) Jak mnie rozumiecie. Fakt, piszę też o wyglądzie, gdyż w przypadku pobudzenia wyobraźni będzie to miało znacznie. Niektórym osobom podobają się "puszyste" osoby. Nie lubię nikogo obrażać - no chyba, że jakiegoś ćwoka co mi się będzie sam prosił o to, by w mordę dać - ale po prostu osoby "puszyste" mnie nie kręcą, taki jestem, taki się urodziłem i nic na to nie poradzę :)

Gość konta_ktowy
A co do 50+ to jak jesteś zadbana, to pisz :) W rozmowie wieku też się nie kwestionuje :)

hahaha podobnie jak tuszy :P już Cie widze młody kolego na spacerze po miescie z zadbana pięćdziesiątką, ...zresztą Ty jak Ty ale obawiam się o odczucia tej Pani ....a wszystko to w związku z tym ze ktoś wspominał o przenoszeniu znajomości do reala ... tak ze spoko :)

Gość konta_ktowy
Z tym przenoszeniem znajomości do reala to raczej troszkę się zapędzamy :) Rozmowa idzie w inną stronę co potrzeba ;D Na razie to szukam miłej towarzyszki rozmów, sporo pracuje przy komputerze więc jestem jak to się mówi "dyspozycyjny", hah ;]

Gość konta_ktowy
Zgadza się :) Dyspozycyjny wirtualnie.

Gość gość
dyspozycyjność to pojęcie względne.