Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzisiejsi faceci to prostytutki

Polecane posty

Gość gość

patrzą tylko na kasę laski, a raczej na jej posa, majatek który moze odziedziczyć po rodizcach. przykre to. ja niestety nie mam tego szczęscia, mam p******ego starego, który nic mi nie dał, jeszcze chce zlicytowac nasze małe mieszkanie. miałam koszmarne dziecinstwo przez niego, awantury, bił mamę, pijanstwo, jego wyrok za znęcanie - nic ciekawego. mimo tego koszmaru udało mi się skonczyc studia dzienne na panstwowej uczelni, znam 2 jezyki obce, mam stała prace biurową, trochę oszczędności. jakos się k***a podnioslam z tego bagna (myśle że większośc moich koleżanek z dobrych domów skonczyłaby w rynsztoku na moim miejscu). niestety żadnego faceta to nie interesuje. jak słyszy że mieszkam z matką, że nie mam samochodu, to widzę tylko grymas na twarzy i potem wygaszanie kontaktu... zal, że nikt nie potrafi docenić tego ile mam do zaoferowania, ile osiągnęłam mimo jawnych przeciwnosci losu - nie masz mieszkania po babci/domu po rodizcach - jesteś gównem. dziś faceci to takie same materialistki jak baby nie, nie jestem brzydka. przez takie ich podejscie kompletnie mi się odechciało szukać, poznawać, żyć.

Gość gość
welcome to the mans world, babe! Możesz się przekonać jak to wygląda z punktu widzenia faceta 🖐️

Gość gość
jak dla mnie dzisiejsi ludzie to dzifffki mendy i porstytuty kasa przyslania ludziom wszystko ! obrzydliwe czasy nastaly obrzydliweee !