Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość henk1

Podsuwają mi jedzenie !!! ,Boże ! dlacaego ?, to wstrętne be !!!!!! .

Polecane posty

Gość henk1

W gazecie kropka pl wyczytałem "Nie chodzę na plażę ,nie uprawiam seksu"Kompulsywne jedzenie to problem,a nie brak silnej woli. Itd,itd, Problem leży w tym aby się zastanowić nad tym czego się chce w danym dniu robić !!! , Spać,zęby umyć,ubrać się,a gdzie wyjść ? ciekawę co dzisiaj ?, ach ten d**ek ! lepiej zostanę w domu ach i tak nie mam ciucha na siebie( a szafa pęka w zamknięciu ).No dobra o 20-stej bedę gotowa,ale przed ( wtryniłam 2 zgrzewki pierogów ) wyjściem zrezygnowałam a proste było bo miałam smartphona z boku ,pik,pik nie wyjdę "żlę sie czuję ). Po co zadawać sobie pręgieże aby skonfrotoować sie z kimś kto chasa po górach !!! ,a on ma 70 na osi , .To jest zupełnie nie potrzebne i WOGÓLE RODZICE są do tyłu bo mają Nokię 3210.A wy mając tablet Jakie macie problemy ? śmiechu warte !!! wypier,,, to dla osób z średniowiecza to wam powiedzą co zostało wam do zjedzenia.Na wasze szczęście do 2018 roku wybychnie wyniszczajaca wojna a w tedy po 2,3 miesiacach g***o bedzie nie wyobrażalnym smakiem porównujac z rogalem marcińskim.

Gość gość
po 2,3 miesiacach psie odchody ,