Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baśka od staska

Miał zadzwonić

Polecane posty

Gość Baśka od staska

Facet miał zadzwonić do mnie wczoraj. Dziś napisał: wybacz , ze nie zadzwoniłem, ale miałem takiego kaca, ze umarłem. Dziś zadzwonię jesli chcesz. ------- co o tym myślec?

Gość Baśka od staska
Co robić?

Gość gość
zaproponuj mu wizyte w AA

Gość gość
Straszne k****a Pewnie żonaty?

Idiota? Zamiast od razu zadzwonic to pisze esa i pyta czy zadzwonic innym razem.. no debil

Gość pitopanterka
jest niepewny siebie i problemy zapija, za pare lat bedzie do Ciebie pisal " wlasnie sie nachlalem, jade do domu, zlac Cie w twarz czy cos innego?"

Gość gość
Powiem Ci , co zauważyłam. Kiedy zależy mi na jakims chłopaku , staram się , itd. to oni mnie zaczynaja olewać Kiedy jakiś chłopak mnie nie interesuje , a oni do mnie piszą itd. a ja nie dbam o to , to oni stawają na głowie Odpisz mu jutro , nie dziś Napisz coś w stylu : no hej , dziś możesz zadzwonić jeśli chcesz , mam akurat wolny dzień / czas

Dziwne podejscie kolezanko nademna do tego hej zadzwon dzis bo mam czas. A co to juz w dzisiejszych czasach sprawdza sie w kalendarzu czy tego dnia o tej godzinie mam czas odebrac telefon ?

Gość gość
No wlasnie mnie irytuje fakt, ze zamiast po prostu dzwonic to on do mnie pisze... nie wiem co robic. Awantury nie bedzie. To pewne, bo nie chce. Jednak taktycznie trzeba to rozegrac.

Gość gość
Masz k****a problemy ******* h**a. Będzie chciał ******ie to zadzwoni. Nie czekaj na niego jak ta j******a.