Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieudana randka

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Chcialem podzielić się z wami wczorajszym wydarzeniem i zapytac co o tym myślicie. Poszedlem do mojej dziewczyny do domu, bo zaprosila mnie na, jak to nazwala, romantyczną kolacje. Wchodze na klatke schodową a od progu wita mnie jakiś smród gotowanej fasoli czy cos takiego;/ pomyślałem spoko, jak to w blokach. Ale... wchodzę do mieszkania mojej ukochanej, a tam... eh to wlasnie z jej mieszkania wydobywala się ta zacna woń omg:-( okazało się ze moja dziewczyna przygotowala smażony bób z czosnkiem a do tego trochę wątróbki z cebulą. Nie chciałem zrobić jej przykrości, wiec zjadłem tego sporo i żałuję do teraz. Nawet w tym momencie siedze na toalecie z laptopem na kolanach i boje się wyjść:/ ukochana dzwonila pewnie zapytać czy mi smakowalo. Nie odbieram od niej i chyba nie chce jej znać;( dzisiaj miałem mieć ważny mecz a zamiast tego siedze na kiblu i sram. Czy powinienem jej wybaczyć? wiem, ze chciała dobrze .

Piszesz o niej "ukochana", piszesz ze nie chcesz jej zrobic przykrosci, jadles na sile chociaz Ci nie smakowalo a ty sie zastanawiasz czy chcesz ja znac i czy jej wybaczyc? Chlopie ona dla Ciebei specjalnie gotowala i sie starala ty piszesz o jej i wdac ze zalezy Ci na niej i chcesz to zaprzepascic przez jakas niestrawnosc?.. Przestan ludzie wybaczaja sobie straszne rzeczy, bo sie kochaja. Jesli naprawde ja kochasz to nawet sie nei zastanawiaj nad zadnym wybaczaniem tylko po prostu badz z nia dalej jak do tej pory. Szczescia :)

Gość gość
Urzekła mnie Twoja historia...

Gość Siorbet
Banalnie odpowiem, ale tylko szczerość jest w stanie uratować tę relację. Powiedz jej o tym, że takie jedzenie powoduje u Ciebie niestrawność. Następnym razem zrobi C****erożki z tofu, albo ryż prażony. Spróbuj tylko zacząć kłamać, albo rzucać dziewczynę tylko z tego powodu, to będziesz żałował, zobaczysz :)

Gość gość
strzel sobie "selfie" na klopie i jej wyslij z podpisem: "Eksplozja bobu i watrobki w muszli"