Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany babami

Kobiety nie chcące seksu wysyłają swoich partnerów do pracy za granicę ...

Polecane posty

Gość Rozczarowany babami

Kobiety, których partnerzy nie są dla nich atrakcyjni albo po prostu nie lubią seksu, wysyłają swoich facetów do roboty za granicę i nawet same na kafe się do tego przyznają, że kasa jest cały czas, a faceta nie ma w domu i nie trzeba mu "dawać". Faceci uważajcie na takie suki, bo wy będziecie na nie zarabiać i nic nie będziecie z tego mieli, tylko taką zakłamaną, zimną babę w domu 🖐️

Gość gość
jedna baba cię oszukała i już biedny miś obrażony? a idź zmarszczyć sobie freda ofiaro losu :P

Gość Rozczarowany babami
Nikt mnie nie oszukał, bo nie jestem aż takim idiotą. Boli cię kurewko, że ktoś prawdę napisał o takich jak ty?

Gość gość
To oczywiste, że kochająca kobieta nie będzie chciała, zeby jej facet gdziekolwiek wyjeżdżał. Sama pójdzie do pracy, będzie wolała żyć skromniej i swojego ukochanego mieć przy sobie. A jak pod pretekstem kolejnych wydatków wysyła faceta gdzieś tam w cholerę to wiadomo, o co chodzi. O pieniądze.

Gość Rozczarowany babami
rucham mnie stary w dopsko,rucham matke jestem psycholem wyrucham was wszystkich tylko za 5 zl ,ssam penisy jestem w stanie zrobic wszystko ,polecam sie piszcie

Gość Rozczarowany babami
wybujam pena wielebnemu i biskupowi

Gość gość
Faceci uważajcie na takie suki, > Wiem a propos którego wątku piszesz, chodzi o moją koleżankę, to powiem ci jeszcze jedno, niby jak ci jelenie mają uważać? Ona ma bardzo dobrą opinię. Jest do tego sympatyczna, chociaż strasznie interesowna, pazerna. Najgorszą opinie mają dziewczyny które nie dają, nazywa się je dziwkami szmatami i dalej zapada kurtyna milczenia więc właśnie są uważane za dupodajki, a takie jak moja koleżanka mają niepokalaną opinię (DLATEGO MÓWI SIĘ O NICH CICHODAJKI) dopóki ktoś nie puści pary z ust, ale taka potrafi zrobić z siebie ofiarę misia zazdrośniczka bo on tak koffa i dlatego jest zazdrosny, a ona przecież niccc. Nawet jego brat ją pilnował więc sami się domyślcie że było coś na rzeczy, ale ona strzeliła focha niby się obraziła hehe, później wysłała mu smsa w stylu "I TAK CIE KOCHAM MOJ TY ZAZDROŚNIKU" a ten ucieszył się jak dziecko że jego kochanie w końcu przestało się gniewać :)

Gość gość
I jeszcze jedno - laska przyprawiała mu rogi - znaczy że lubiała seks. Natomiast o seksie z misiem powiedziała że "kiedyś była ciekawość ale to się nudzi, jemu się zawsze chce, a ona nie zawsze ma ochotę" Więc mało tego że b Polsce bywa 3 razy w roku to ona jeszcze go spławia :P Pewnie ustala mu limit hehehe ile mu się należy w ramach rocznego abonamentu hehehe :P

Gość gość
Znam taką, co swojego faceta wysyła do roboty za granicę, a codziennie pisze mu maila, jak to ona go wielce koooocha :D A jak chłopak wróci, to ciągle ją boli paluszek, główka albo ząbek, byle tylko z nim jak najrzadziej sypiać, a najlepiej wcale.

Gość gość
A to nie jest czasem ta sama? :)

Gość gość
ja lubię seks ale wysyłam swojego żeby zarobił bo tu nie ma dla niego pracy, a ja nie mam zamiaru go utrzymywać. wytrzymam bez niego te 3 miesiące. to nie jest wieczność! wróci.

Gość gość
są dwie rzeczy, dla których kobiety pożadają mężczyzn- duży penis i duże pieniądze, a co jest z tego ważniejsze, to już kwestia indywidualnych zapatrywań kobiety.

Gość gość
Pewnie jest więcej takich :o Ale też wielce zazdrosna, jak do tego mojego kumpla jakaś koleżanka przy niej zadzwoni, to awantura jest przez tydzień :D

Gość gość
Taka żona, która ciągnie od męża kasę i daje mu 3 razy w roku, to nadroższa z prostytutek.

Gość gość
cóż, jeśli facet narobił dzieci dwóm kobietom, to musi tyrać jak dziki osioł

Gość gość
Pewnie wam się wydaje że moja znajoma wygląda co najmniej jak laska z okładki CKM :) Nic bardziej mylnego, owszem jest ładna ale tak zwyczajnie, ma długie ładne włosy ale fatalną figurę waży ok 75-80 kg ma wałki na brzuchu spory ale opadnięty biust już jako młoda dziewczyna, w pasie tyle samo co w biodrach płaski tyłek. Więc nie jest prawdą że tylko wygląd gwarantuje wygodne życie. Ona jest zadbana, ma zrobione paznokcie, zawsze makijaż, twarz ma przyjemną ale co z tego skoro jest gruba. A jednak ktoś chce ją utrzymywać przymykając oko na jej wybryki

Gość gość
Kto to flustrat? bo google milczy na ten temat

Gość gość
jak można napisać "Mój Ty zazdrośniku"????założę się ze ona tego nie napisała!!!!!byłaby kretynką jeśli w ogóle by do niego napisała cokolwiek.! > Właśnie tak napisała przy mnie :) i nie nazywaj mnie fLustratem :) bo przypuszczam że to do mnie było, jestem kobietą :) Jeszcze ustawiała opisy na gg "Koffam mojego zadrosnika" albo jeszcze lepiej "zazdrośniczka" :P

Gość gość
Koteczek, dlaczego seks odpada? co na to twój mąż i dlaczego będąc żoną piszesz że seks odpada

Gość gość
Odpada bo już go załapała i z resztą jak w temacie - wysłała za granicę. Po co seks?

Gość gość
Koteczek nie kompromituj się już. Pewnie złapałaś chłopa na dziecko, sama zarabiasz jakieś grosze, bo gdybyś zarabiała dużo, to logiczne, że byłoby was stać na inwestycje bez jego wyjazdów, nieprawdaż? A skoro was nie stać, to zarabiasz g******e pieniądze, a dom i ciebie utrzymuje mąż tyrający za granicą. Taka to wasza "miłość" za pieniądze. To już prostytutka jest bardziej uczciwa, przynajmniej nie wymaga wyłączności, nie robi awantur i nie marudzi.

Gość gość
Wszystko jasne :) moja koleżanka też zawsze co niedziela do kościoła, trąbiła na całą okolicę o swojej wierności. "Ja mojego D... nigdy nie zdradziłam, to tylko taka zabawa itd." Nikt się o to nie pytał, każdy i tak swoje wiedział, a ona tak sama z siebie przypominała się z tą swoją wiernością

Gość gość
"Po pierwsze w związki kobieta nie "daje" ,bo dają to "prostytutki".kobieta w związku mo że lub nie musi kochać się ze swoim mężem" no to już lepiej być z prostytutką niż z taką zakłamaną suką jak ty, która kupczy d**ą za pieniądze.

Gość gość
Dlaczego dziwne? Po prostu nie czuła obciachu, przy mnie wysłała tego smsa to że ty byś tak nie zrobiła nie oznacza ze inni mają identycznie. Opisy na gg czytają wszyscy znajomi, więc... skąd to zdziwienie?

Gość gość
koteczko idiotko idz juz stad bo swoim istnieniem przynosisz wstyd innym kobietom

Gość gość
Jakiś debil uruchomił funkcję kopiuj wklej. Pewnie sam nie miał nic do powiedzenia, wiadomo - debil

Gość gość
Tak to prawda autor. Wstrętne te baby :P.

Gość gość
odswieżam