Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowany babami

Kobiety nie chcące seksu wysyłają swoich partnerów do pracy za granicę ...

Polecane posty

Gość gość
sama idz sie odswiez

Gość gość
ale to był taki słodko pierdzący wątek um.... rozmarzyłam się... gdzie koteczek? kci kci kci kci kci

Gość gość
miauuuuuuu

Gość gość
Nie wołajcie jej ona pewnie na innych czatach siedzi

Gość gość
Jakich czatach?,chyba pisałam ze idę do pracy?.Pracuję na dwie zmiany.A ten debil który założył ten post ,ma pewnie na imię Piotr-gówniarz wpieprzający się w moje życie.Poszukaj sobie wolnej gówniarzu sflustrowany.!!!nie dziwię sie ze B.dała Ci kosza,zresztą ona jest dokładnie taka sama jak ty.

Gość koteczek11
Jakich czatach?,chyba pisałam ze idę do pracy?.Pracuję na dwie zmiany.A ten debil który założył ten post ,ma pewnie na imię Piotr-gówniarz wpieprzający się w moje życie.Poszukaj sobie wolnej gówniarzu sflustrowany.!!!nie dziwię sie ze B.dała Ci kosza,zresztą ona jest dokładnie taka sama jak ty.

Gość gość
Życie uczucioweKobiety nie chcące seksu wysyłają swoich partnerów do pracy za granicę ... Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Kobiety nie chcące seksu wysyłają swoich partnerów do pracy za granicę ... Dodaj do ulubionych Poprzednia1 2 Następna koteczek11 wczoraj Marudzi???,ja mam ojca na którego mogę liczyć jak coś potrzeba.Byó okres że musiałam patrzeć na głodne dzieciaki i gdyby nie moi rodzice to nie wiem co by było.Teraz mogę pracowac bo juz nie sa malutki.A mąż?zawsze ma zobowiązania wobec tamtej i jej dzieci wieksze niż wobec naszej rodziny.takie życie.Dlatego woli schować głowę w piasek i uciec za granice.tylko ze teraz podczas nieobecności już ojciec nie musi przywozić nam oni pieniędzy ani żywności,bo teraz to ja pracuję i na życie dla trojga wystarczy spokojnie!!!! gość wczoraj koteczko idiotko idz juz stad bo swoim istnieniem przynosisz wstyd innym kobietom Zgłoś koteczek11 wczoraj gościu z 12 ,34 napisałam z mężem ,a nie z kim popadnie czy to jasne???????????,sex ,albo z mężem albo wcale!I nie obchodzi mnie to ze ty masz jakieś dziwne roszczenia w tej sprawie.Chyba nie myślisz ze jakaś mężatka mogła by iś c z tobą do łózka tylko dlatego ze nie śpi z mężem ,przecież to absurdalne!!ą koteczek11 wczoraj Tylko nie idiotko!!!!licz się ze słowami.Wyraziłam już swoje zdanie na ten temat,nie pozwolę się obrażać.tyle w temacie Czas do pracy .Ps,w jaki ja niby sposób przynoszę wstyd innym kobietom co?-bo nie jestem łatwa?,bo jestem odpowiedzialna matką?,bo potrafię ciężko pracować ?,bo nie potrzebuję "tych rzeczy",bo chodzę do kościoła?,bo wierzę w Boga?,tak ?to niby dlatego wyzywasz mnie od idiotek?.Faktycznie masz powody.Nie będę rozmawiała z kimś na takim poziomie.Mam swój honor i swoja godność. gość wczoraj Jakiś debil uruchomił funkcję kopiuj wklej. Pewnie sam nie miał nic do powiedzenia, wiadomo - debil gość wczoraj Tak to prawda autor. Wstrętne te baby jezyk.gif . gość wczoraj odswieżam gość wczoraj sama idz sie odswiez gość wczoraj ale to był taki słodko pierdzący wątek um.... rozmarzyłam się... gdzie koteczek? kci kci kci kci kci gość wczoraj miauuuuuuu gość wczoraj Nie wołajcie jej ona pewnie na innych czatach siedzi gość wczoraj Jakich czatach?,chyba pisałam ze idę do pracy?.Pracuję na dwie zmiany.A ten debil który założył ten post ,ma pewnie na imię Piotr-gówniarz wpieprzający się w moje życie.Poszukaj sobie wolnej gówniarzu sflustrowany.!!!nie dziwię sie ze B.dała Ci kosza,zresztą ona jest dokładnie taka sama jak ty. koteczek11 wczoraj Jakich czatach?,chyba pisałam ze idę do pracy?.Pracuję na dwie zmiany.A ten debil który założył ten post ,ma pewnie na imię Piotr-gówniarz wpieprzający się w moje życie.Poszukaj sobie wolnej gówniarzu sflustrowany.!!!nie dziwię sie ze B.dała Ci kosza,zresztą ona jest dokładnie taka sama jak ty. koteczek11 wczoraj gościu z( 12 ,29)skąd możesz wiedzieć kim jest dla mnie ta osoba?.Spałam kiedykolwiek z kimś oprócz męża????Nie!!!!,całowałam się z kimś????? Nie!!!!!,zdradziłam ?????????nie!!!!!Odpowiedz jest prosta to ktoś kogo szanuję,ktoś kto kiedyś uratował mi życie ,ktoś komu bardzo wiele zawdzięczam ,zresztą to również ktoś kogo uwielbia mój mąż oraz moje dzieciak,.ktoś kto nigdy nie odważył by się mnie nawet dotknąć ani ja jego ,więc zastanów się zanim wydasz o mnie jakąś niesprawiedlkiwą opinię,bo wklejasz coś ,a sam nawet nie wiesz co.? INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII niekochana.... co mam robic?? koteczek11 wczoraj Acha i na całe szczęscie ja nie mam gg.Jak można pisać z kims na gg.tam to same podszywy są pewnie.

Gość gość
O co tutaj chodzi, pomieszanie z poplątaniem i psychiczny kot do tego.

Gość gość
suka to cie poczęła

Gość gość
ahahaahah jaki bulls**t...nie chce mi sie tego nawet komentowac..temat z d**y

Gość gość
Ostatnio jakaś pisała na kafe, że chciałaby marynarza, bo nie lubi seksu :D

Gość gość
Nie napisałam że nie lubię :) ale jak mam się użerać z jakimś misiuniem nie w moim typie to niech pływa po morzu a ja chętnie przytulę kasię w tym czasie 😘 Większość rozsądnych kobiet tak kombinuje, co w tym złego? faceci i tak zdradzają, a mojemu marynarzowi bym wybaczyła ;)

Gość gość
pojeby , zawsze chcialy teraz nie chca seksu hahahhaa

Gość gość
chciały ale nie z tobą :)

Gość gość
Swojej curce tez dałam na imię Kasia, ponieważ ma dla mnie wymiar symboliczny, oczywiście od Katarzyny nie od Kasy hehe tak dla niepoznaki :P jest to códny owoc naszej miłości :D

Gość gość
"Nie napisałam że nie lubię usmiech.gif ale jak mam się użerać z jakimś misiuniem nie w moim typie to niech pływa po morzu a ja chętnie przytulę kasię w tym czasie usta.gif Większość rozsądnych kobiet tak kombinuje, co w tym złego? faceci i tak zdradzają, a mojemu marynarzowi bym wybaczyła oczko.gif" x I zupełnie przypadkowo czytasz ten topik. Spoczko. Jak cię HIVem albo kiłą zarazi to też mu wybaczysz?

Gość gość
Z drugiej strony musisz zdawać sobie sprawę, że taki marynarz co prawda kilka m-cy jest w rejsie, ale potem tyle samo czasu jest w domu wypoczęty i chce seksu. Ciekawe co wtedy zrobisz? :D

Gość gość
ale potem tyle samo czasu jest w domu wypoczęty i chce seksu. Ciekawe co wtedy zrobisz? smiech.gif O k***a :O nie wiedziałam. Czyli jednak moja koleżanka która wysłała swojego zazdrośniczka do Niemiec nie ma sobie rownych, kurczę mądra dziewczyna chociaż taka niepozorna

Gość gość
Czytałam ten temat w którym pisałaś o niej, też uważam że dobra jest :D cwaniara, panowie wam wszystkim by się takkie żony przydały :D

Gość gość
Chyba tak :D

Gość gość
Teraz babom we łbie tylko kasa i kasa, żadnych uczuć :/

Gość gość
Jak to żadnych uczuć? Jak facet jest daleko i zarabia na swoją panią to i uczucia się znajdą... najłatwiej kochać na odległość ustawić opis na gg i wysłać smsa... i obowiązkowo narzekać przed sąsiadami jak to się tęskni za mężem

Gość gość
I koniecznie codziennie długie rozmowy z zapewnieniami o uczuciach :P

Gość gość
a partnerzy tych kobiet udają co niektorzy kochanych mężów a robią co innego niestety tak bywa