Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet na randce :(

Polecane posty

Gość gość

ciągle odbiera telefon...Jego matka potrafi zadzwonić dwa razy podczas naszego spotkania. Obiera tez zawsze tel od brata, wujka itp Ostatnio siedzieliśmy w knajpie przy stoliku jakiś wujek do niego zadzwonił to siedział i gadał a ja sie patrzyłam :/ Głupio sie czułam..Czy jestem przewrażliwiona czy on sie zle zachowuje?

Gość gość
wyluzuj, mama mu pewnie chciała przypomnieć żeby gumke kupił przed spotkaniem z Tobą, bo mama wie że wy nie pójdziecie tylko do kawiarni na kawe tylko na bara bara

Też kiedyś podobnie spieprzyłam randkę. Chłopak zaprosił mnie do swojego domu, a ja nic innego nie robiłam tylko sms'owałam z koleżanką :o To nie wypada tak czy inaczej, bo albo chłopak poświęca czas Tobie, albo telefonicznie wujaszkowi.

Gość gość
wredny małpiszon, i dlatego nadal masz błonke

Gość gość
Często tak pozwalasz się lekceważyć?Twój chłopak to niewychowany buc.Wstałabym i poszła ,ze słowami: "skoro rozmawiasz,to ja idę ,mam cos do zrobienia,przyjdź jak będziesz chciał spędzić czas ZE MNĄ" .Ale to ja...;) Ty zrobisz jak uważasz:)

Gość gość
Jak bym tak powiedziała to uznałby mnie za jakąś rozkapryszoną ksiezniczke :( ale on ma w ogole takie aroganckie zachowania a sam potrafi wypomnieć pierwszy że ktoś jest niemily itp...:/

Gość gość
Ostatnio jego matka zadzwoniła najpierw żeby spytac sie "czy jedliśmy obiad" :/ a po godzinie zadzwoniła żeby dowiedziec sie "jaka jest pogoda u nas, bo u niej jest burza" :/ Powaga a do tego wujka to też moj facet jezdzi 2-3 razy w tygodniu wiec widuje sie z nimi czesciej niż ze mna. Ale tel musi od niego odebrac w kazdej chwili..:(

Gość gość
a jak mu zwroce uwage ze przy mnie gada czy coś to stwierdza że on jest po prostu towarzyski i lubi kontakty rodzinne..Jeszcze dodam że ma 32 lata i nadal mieszka z mamusią :/

Gość gość
Takie rozmowy to moim zdaniem przesada, oczywiscie powinien odebrać, ale spytać, czy to coś ważnego, jeżeli nie, powiedzieć, że oddzwoni później, bo ma ważne spotkanie :)

Gość gość
tu autorka No własnie jak mu kiedyś na ten temat zwróciłam uwage to stwierdził ze jestm zbyt zaborcza i że zabraniam mu kontaktów z matką... A przeciez oni razem ciągle mieszkają, widują sie dzień w dzień wiec z matką i tak spedza wiecej czasu :/ Ze mna widuje sie ze 2 razy na tydzien na 2 godziny... a jeszcze w tym czasie jego matka i rodzinka sie dobija i on odbiera te telefony przy mnie:(

Gość gość
12:38 Więc będziesz żyła z jego matką, nie z facetem.

Gość gość
czemu z jego matką?

Gość gość
Up ;)

Gość gość
Ja swoja pierwszą randkę z nim pamiętam bardzo dobrze, a było to 3 lat a temu ;p tak więc siedzieliśmy przy stoliku - zaznaczam pierwsza randka - nigdy wcześniej się nie wiedzieliśmy. I gdy zadzwonił mu telefon przeprosił i się od razu rozłączył - dopiero 3 telefon odebrał - sprawa biznesowa i pół wieczoru za to przepraszał. Do tej pory jak jedziemy gdzieś na relaks czy to kino czy rower czy weekend , cokolwiek to nie odbiera telefonów.

Gość gość
:)znowu temat o jakims facecie bo kobieta pasji nie ma hobby czy zaintersowan? i do tego temat o jakims dupowatym mamisynku prezcie to on bedzie telefon odbieral podczas seksu 888 www.youtube.com/watch?v=2DUpkLLyS0Y

Gość gość
Mój odbiera telefony prawie zawsze własnie. Jak jedzie samochodem też jak mamusia dzwoni, brat czy wujek..grrrr to jest takie wkurzające. W knajpie, w domu...potrafi rozmawiać z nimi po 10 minut a ja siedze i nie wiem co robić wtedy :(

Gość gość
Pogoń drania i już

Gość gość
Takie zachowanie to zwykłe chamstwo i brak taktu! To jest lekceważenie osoby z którą sie przyszło na spotkanie.

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam takich sytuacji! Nie pozwalaj żeby on cie tak traktował. Przeciez to jest mega lekceważące

Gość gość
Zwykły cham i burak ten twoj facet. Daj sobie z nim spokój i poszukaj normalnego :)

Gość gość
Widziały gały co brały :D

Gość gość
Możecie mnie jakoś pocieszyc :(

odplacic pieknym za nadobne ;) czyli przy wizji nastepnej randki poprosic sala rodzinke i znajomych by wlasnie w szasie tej randki zadzwonili i tez tak dlugo rozmawiac o pierdolach :)

Gość gość
Tylko ja tak nie potrafie bo dla mnie to od razu głupio tak gadać przez telefon kiedy ktoś sie gapi. Nie umiałabym tak to jest chamskie :(

Gość gość
Ktos jeszcze sie wypowie?