Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stracilam nadzieje ze kiedys wyjde za maz

Polecane posty

Gość gość

smutno mi :(

Gość gość
a po co wychodzić?

Gość gość
bo chce miec swoja rodzine, meza, dzieci

Gość gość
a bez tego nie możesz? nie bądź dziwna!

Gość gość
marze o tym zeby ktos ukleknal na kolano, wreczyl pierscionek i poprosil o reke zebym mogla ubrac biala suknie i zalozyc obraczke ehhh to sie nigdy nie zisci, bo nie mam nawet faceta

Gość gość
ile masz lat? moze jeszcze spotkasz?

Gość gość
mam 27 :(

Gość gość
olej ten ślub i te dzieci, też tak kiedyś chciałam a dzisiaj żałuję

Gość Szczękoczułek
Pogrzalo cie autorko?Ja mam 37 i tez obecnie sama.To co mam się zabić?

Gość gość
to nie fair, nie jestem brzydka, nie jestem gruba, zawsze zadbana, inteligentna, mam dobra prace, jestem zaradna za mojego pecha w relacjach damsko meskich winie brak ojca i smutne dziecinstwo duzo w zyciu przeszlam, z moimi problemami musialam sie zmagac sama i sama stawiac im czola, nawet teraz gdy o tym pisze to mam lzy w oczach zawsze marzylam o zalozeniu rodziny, modlilam sie o to, ale teraz juz nie widze na to szans zawsze bylam porzadna, poukladana, nigdy beztroska, szanowalam pieniadze, dalej szanuje, uwazxam ze jestem wartosciowa, a jednak wciaz sama nie mam brata ani siostry, przyjaciol tez nie, znajomi ale to nie to samo

Gość gość
autorko ja mam tak samo, tylko rok mniej. Nie wiem czemu tak jest :(

Gość lawlii
mam 26 l., tez ciezko mi bylo zawsze kogos poznac, ale szukalam przez neta, od 3 lat jestem z facetem, pobieramy sie. ale sielanki nie ma, codziennosc czasem dobija. szukaj, nie do kazdego szczescie przychodzi samo

Gość gość
z punktu widzenia faceta bedzie z wami tylko taki, ktorego bedziecie podniecaly, czyli bedzie chcial was wy+++ac

Gość gość
ja tez chcialam miec faceta.rodzine ale niestety zle na tym wyszlam.

Gość gość
ja wyszlam za pierwszego lepszego i bardzo tego zaluje.

Gość gość
ja pewnie tez wyjde za pierwszego lepszego, jak mi to ktorys zaproponuje ...

Gość gość
niektórzy ludzie na wszystkim źle wychodzą, są życiowymi nieudacznikami

Gość gość
Według mnie żeby być szczęśliwym w związku najpierw trzeba umieć być szczęśliwym samotnie i żyć w zgodzie z samym sobą. :)

Gość LOLkillerka
gość dziś z punktu widzenia faceta bedzie z wami tylko taki, ktorego bedziecie podniecaly, czyli bedzie chcial was wy+++ac zaraz zaraz... :D CZYYYLIIIIII na zone facet wybiera grube, zaniedbane, rozrzutne i z niskim poczuciem wlasnej wartosci??? :D:D:D:D: LOL LOL LOL hmmm nie moge zaoferowac niskiego poczucia wlasnej wartosci co prawda alem grubasna i cudza kasa chetnie poszastam, a do tego nieulozona :D skoro ladna, zadbana, szczupla, nierozrzutna i poukladana kobieta nadaje sie na sex zdaniem naszego KOLEGI-MEDRCA to znaczy, ze lada chwila ktos mi sie oswiadczy :D:D:D FAK JE :D

Gość gość
ja mialam takich fajnych facetow a wybralam najgorszego.

Gość gość
gosc 14.33 a czemu wybralas akurat tego, skoro byli inni?

Gość gość
Ja mam 30 i też bym chciała wyjść za mąż, nie jestem gruba ani brzydka. Brzydule za mąż wychodzą, grubaski też, a ja mam pecha ale jakoś z wiekiem się z tym pogodziłam.

Gość gość
bo bylam glupia

Gość Iwona2510
Ja chciałabym się wyjść za maz. .. Trochę to smutne kiedy jest się w wieku gdzie przyjaciółki i koledzy ze szkoly pobierają się, a Ty mimo że masz partnera przez bardzo długi czas i dwoje dzieci... Papierek nie jest mi do szczęścia potrzebny, ale chciałabym przeżyć coś wspaniałego w moim życiu. Jedyna największą ceremonia po za ta która zostala to chyba własny pogrzeb jeszcze. Nie chce czekać w nieskończoność. Mój powtarza ze jak bd mieli na to pieniądze aby był na prawdę super... yyy gdzie jest to nie realne bo musielibyśmy kraść albo czekać jeszcze z 15 lat by zrobić tak by się podobalo i udało? No ale tak... Lata leca, moj***abcie czy rodzice mogą nie dozyc, albo wypadek życiowy co zrujnuje zdrowie i mimo pięknej ceremonii nie będę miała dla kogo robić na których mi by zalezalo. Szczerze można wziąść kameralny ślub i lepszy taki niż wcale bądź bez zadowolenia. Ślub w dzisiejszych czasach to przeżytek a dwa to naszym rodzicom dawano na ślub... Nam już nie ma kto dać a jeszcze pakują w długi majątkowe :( ( gdzie my za dziecka nic nie mogliśmy się odezwać a teraz musimy za nich płacić ) owszem są jeszcze tacy rodzice co sami o to zadbają bez zgody pary młodej. .. Nie oszukujmy się, każda dziewczyna chce mieć ten dzień w którym poczuje się jak księżniczka lecz zniechęcają doświadczenia u rodzicow którzy są po rozwodzie albo u znajomych.... uzeranie ze sądem i partnerem o alimenty albo by wydali paszport dla dzieci żebyśmy mogli zabrać je na wakacje bądź zabrać na stałe do innego kraju w którym pracujemy... i bla bla bla...

Gość gość
masz rację, to smutne i przykre, szczególnie kiedy taka dziewczyna jest ładna, zgrabna, a jakoś nie ma męża, podczas gdy grube i brzydkie już dawno za mąż wyszły, to ejst przykre i niesprawiedliwe ale taki jest ten swiat...

Hej !!! tak nie wolno, zawsze jest nadzieja, nie tylko są faceci co chcą wykorzystać i szukają dla zabawy dla każdej z nas jest facet, który da prawdziwe uczucie, namiętność, ciepło oparcie, nie można tak stereotypowo tylko myśleć.

Gość gość
może masz za duże wymagania ?

Gość gość
A ja chciałbym się ożenić i marzy mi się córka. A niestety mam już 33l. I nie widzę perspektyw żeby to się zmieniło samotny

Gość gość
autorko ja też mam 27 lat :D miałam chłopaka, parę związków za sobą, ale teraz jako singielka jestem naprawdę szczęśliwa :D zastanów się po co ci własne rodzina? maz,dzieci, to nie jest bajka, to ciężka harówa, widzę po koleżankach, te co mają rodziny są styrane i staro wyglądają, no chyba, że mają bogatych męzów, którzy daja im kase na wszystko i zatrudniają sprzataczke do domu

Gość gość
nie zauważyłem ze temat jest tak stary. samotny